#True Love

Μόδα

Κάθε νέο εγχείρημα πίσω από τη “βιτρίνα” κρύβει μια ιστορία. Αυτή την ιστορία αλλά και τους ανθρώπους πίσω από μια καινούργια σειρά ρούχων, αυτή των #TrueLove θέλησα να μάθω. Πρωτίστως γιατί με ενέπνευσε η ονομασία αλλά και γιατί μου άρεσαν τα ρούχα που είδα. Άνετα και ευκολοφόρετα.

Οι δημιουργοί τους, η Σοφία Παναγιωτίδου και ο Νικόλας Χατζής είναι δύο νέοι άνθρωποι που αγαπιούνται… Η αληθινή αγάπη έμελλε να γίνει κοινό σημείο έμπνευσης. Η Σοφία και ο Νικόλας σχεδιάζουν και παράγουν μια νέα σειρά ρούχων σε απλές, λιτές γραμμές όπως επιτάσσουν οι δύσκολοι και απαιτητικοί καιροί που ζούμε… Ρούχα που απευθύνονται σε αληθινούς ανθρώπους με αληθινές ιστορίες! Για αυτά τα ρούχα αλλά και για την αγάπη, το στυλ και την έμπνευση μας μιλάει η Σοφία Παναγιωτίδoυ.

Πως γεννήθηκε η ιδέα της σειράς ρούχων True Love;

H ιδέα γεννήθηκε σε μια βόλτα μας στο Notting Hill του Λονδίνου, σε ένα ταξίδι που κρυφό σκοπό είχε να βρούμε τον τρόπο να ενώσουμε τις δυνάμεις μας επαγγελματικά, όταν σε μια βιτρίνα είδαμε να φτιάχνουν custom made Superga που πάνω μπορούσες να ζωγραφίσεις ότι ήθελες. Ζηλέψαμε και αμέσως μπήκαμε στο μαγαζί. Ήταν σίγουρο ότι εκτός από τη ζωγραφιά θα βάζαμε πάνω και το hashtag που χρησιμοποιούμε στα Social Media από την πρώτη μέρα που είμαστε μαζί, το #TrueLove. Μόλις βγήκαμε από το μαγαζί και μέχρι να επιστρέψουμε στο σπίτι είχαμε ήδη σχεδιάσει τον τρόπο που το αγαπημένο μας hashtag θα γινόταν συλλογή με t-shirt και hoodies.

Τι είναι αγάπη για εσένα; Πως “μεταφράζεται” σε στιγμές; Με άλλα λόγια περιέγραψε μου μια ή δυο στιγμές αληθινής αγάπης

Έρωτας είναι να αγαπάς τις ομοιότητες, αγάπη είναι να ερωτεύεσαι τις διαφορές! Αυτό είναι απόσπασμα από ένα βιβλίο του Χόρχε Μπουκάι το οποίο όταν το διάβασα κόλλησα τρελά, μέσα σε μια φράση τα λέει όλα! Ως άνθρωπος που δε συμβιβάζομαι με τίποτα, στην αρχή απογοητεύτηκα. Τελικά μπορείς να ερωτευτείς τις διαφορές….και μάλιστα τόσο πολύ που να μη μπορείς να ζήσεις χωρίς αυτές!

Σχεδιάζοντας τα ρούχα ποια ήταν η βασική πηγή έμπνευσης;

To #TrueLove είναι ένα brand βασισμένο σε αληθινούς ανθρώπους και αυτή είναι η έμπνευσή μας. Είναι ρούχα που όλοι θέλουμε να φοράμε καθημερινά και απεικονίζουν αληθινές στιγμές και κατά μια ευρύτερη έννοια, αληθινές ιστορίες.

Τι ξεχωρίζει τα ρούχα σας; Τι τα χαρακτηρίζει;

Κάθε κομμάτι της συλλογής είναι φτιαγμένο από υφάσματα εξαιρετικής ποιότητας, έχει το δικό του μοναδικό και πρωτότυπο σχέδιο ή το quote που θα σε κάνει να ταυτιστείς. Οι δύο βασικοί στόχοι για την πρώτη συλλογή #TrueLove ήταν τα ρούχα να απευθύνονται σε όλους και να μη βρεθεί ποτέ κανείς σε δίλημμα καθώς οι προσιτές τιμές είναι ο λόγος που μπορείς να αποκτήσεις ή να κάνεις δώρο όσα σχέδια σου αρέσουν, χωρίς δεύτερες σκέψεις.

Ποιο είναι το πιο σημαντικό για την επιτυχία μιας συλλογής;

Στην εποχή μας το κοινό έχει γίνει πολύ απαιτητικό. Πρέπει να του προσφέρεις κάτι πραγματικά ξεχωριστό για να του προσελκύσεις το ενδιαφέρον. Είναι πολύ σημαντικό να έχεις κάτι να του «πεις» μέσα από τα σχέδια σου, σχέδια και μηνύματα εμπνευσμένα από την καθημερινότητά μας. Εξού και το motto μας, #TruePeople #TrueStory #TrueLove. Η υψηλή ποιότητα, τα ξεχωριστά σχέδια και οι καλές τιμές είναι σίγουρα σημαντικά για να να φτάσεις στην επιτυχίας.

Που μπορεί να τα βρει κανείς;

Προς το παρόν, μπορείτε να μας βρείτε Online στο www.TrueLove.com.gr. Σύντομα θα μας βρείτε και σε γνωστό πολυκατάστημα.

Ποιό είναι το αγαπημενο σου στυλ, τα αγαπημένα σου ρούχα και οι αγαπημένοι σου σχεδιαστές;

Το αγαπημένο μου στυλ, είναι αυτό που φαίνεται κατά κάποιο τρόπο στα #TrueLove. Casual Chic. Το θεωρώ το πιο δύσκολο και επικίνδυνο στυλ, καθώς πρέπει να συνδυάσεις δύο διαφορετικά πράγματα αλλά είναι και ένα challenge κάθε πρωί που ανοίγεις τα μάτια σου και πρέπει να πας σε 2-3 επαγγελματικά ραντεβού, να είσαι άνετη στο γραφείο, casual αν το πρόγραμμα μετά λέει καφέ με την κολλητή σου και chic αν περάσει η ώρα στο γραφείο και βρεθείς κατευθείαν σε ρομαντικό δείπνο. O αγαπημένος μου οίκος είναι ο Lanvin.

37

Αμαλία Κυπαρίσση
Αμαλία Κυπαρίσση
Είμαστε αυτό που σκεφτόμαστε
ABOUT EDITOR ALL ARTICLES