Κάθε Τετάρτη το κρασί πρωταγωνιστής στα Fridays

By  |  0 Comments
Μοιραστείτε αυτό άρθρο αν σας άρεσε.

Τα TGI Fridays™ παρουσιάζουν τα Wine Series, με πρωταγωνιστή ένα διαφορετικό Έλληνα οινοποιό κάθε μήνα και εκδηλώσεις σχετικές με το κρασί κάθε Τετάρτη.

WINE SERIES – ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ

Η έναρξη των Wine Series γίνεται τον Απρίλιο με την οινοποιία Τσάνταλη, η οποία έχει πλούσια κληρονομιά στην αμπελοκαλλιέργεια. Χάρη στα Wine Series oι καλεσμένοι των TGI Fridays™ θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν special ετικέτες από την οινοποιία Τσάνταλη (Ραψάνη, Kanenas, Klima Klima Organic, Caramelo).

ΚΡΑΣΙ ΚΑΙ ΓΕΥΣΕΙΣ – ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΟΙΝΟΛΟΓΟΥ

Την Τετάρτη 13 Απριλίου, από τις 20:30, οινολόγος της οινοποιίας Τσάνταλη θα παρουσιάσει  στα TGI Fridays™ Κηφισιάς, τα μυστικά της αρμονίας ανάμεσα στις γεύσεις κρασιού και φαγητού. H δωρεάν εκδήλωση απαιτεί έκφραση ενδιαφέροντος μέσω email. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν στο tgif@fridays.gr σημειώνοντας στο θέμα του email “Wine Series”, αναγράφοντας το ονοματεπώνυμο τους μαζί με ένα τηλέφωνο επικοινωνίας.

TO ΚΡΑΣΙ ΕΧΕΙ ΤΗΝ…ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ

Κάθε Τετάρτη, με αφορμή τα Share it Wednesdays, όλοι οι καλεσμένοι των TGI Fridays™, απολαμβάνουν μπουκάλια κρασιού σε μειωμένη τιμή -50%.

PLEASE BE QUIET…OR NOT!

Τις Τετάρτες του Απριλίου, μετά τις 20:00, στα TGI Fridays™ Γλυφάδας, αναβιώνει το κλίμα της ποτοαπαγόρευσης με ζωντανή μουσική από το σαξόφωνο του Νίκου Κουλούρη, dj set, ρετρό ατμόσφαιρα με χαμηλό φωτισμό και συνθήματα εποχής.

Το κρασί στα TGI Fridays™ ρέει άφθονο!

Βιβή Μπασινά

Μοιραστείτε αυτό άρθρο αν σας άρεσε.

Τριάντα – κάτι γυναίκα του Άγγελου, μητέρα της Αλεσάντρας και της Βαλέριας. Μου αρέσει πολύ που είμαι μαμά, νομίζω οτι γεννήθηκα για να είμαι η μαμά αυτών των δύο κοριτσιών! Είναι πραγματικά διασκεδαστικό να είσαι γονιός όσο δύσκολο και αν είναι μερικές φορές. Σαρώνω τα πάντα με θετική ενέργεια και απολαμβάνω τα αστεία πράγματα στη ζωή. Γιατί να κλαίμε όταν μπορούμε να γελάμε?