Έξυπνη πρόταση για πάρτυ αγοριών..Δείτε τη!

Ωρα Για Θεατρο

Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε ήταν πολύ διαδραστικό για τα δίδυμά μου καθώς οι προσκλήσεις για πάρτυ και οι συναντήσεις με φίλους ήταν πολλές!

Ο Γιώργος και οι φίλοι του  λοιπόν την Κυριακή είχαν τη τιμητική τους και η πρόσκληση για να λύσουν το μυστήριο του μυστικού δωματίου, ήταν πρόκληση για εκείνα!!

clue4JPG

Συνόδευσα τον γιό μου και τους φίλους του, καθώς δε σας το κρύβω, ήταν και για μένα πολύ ενδιαφέρον να μάθω και να δω απο κοντά τι είναι αυτό το Athens Clue και τα μυστικά δωμάτια με τους γρίφους..

Μου άρεσε πάρα πολύ αυτή η διαφορετική προσέγγιση παιχνιδιού αλλά βρήκα και εξαιρετική την ιδέα να κάνεις εκεί το πάρτυ των παιδιών.

clue

Γι’ αυτό λοιπόν κάλεσα την υπεύθυνη του AthensClue να μου εξηγήσει λίγα πράγματα γι΄αυτό το νέο τρόπο ψυχαγωγίας και να τον γνωρίσουν καλύτερα και οι αναγνώστριες του 4moms.gr

clue2JPG

Το AthensClue είναι η ελληνική εταιρεία που από το 2013 άλλαξε τον τρόπο ψυχαγωγίας στην Αθήνα φέρνοντας για πρώτη φορά τα δωμάτια απόδρασης στην Ελλάδα. Οι 2 ελληνικές σχεδιαστικές ομάδες της έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν διαφορετικά δωμάτια απόδρασης που αποτελούν πρόκληση για κάθε παίκτη. Λίγο αργότερα, το 2014 με την δημιουργία του Citiclue (citiclue.com ),έγινε και η πρώτη ελληνική εταιρεία που επεκτάθηκε στο εξωτερικό, μεταφέροντας αυτή τη μοναδική εμπειρία και σε άλλες χώρες.

Αφεθείτε σε έναν διαδραστικό κόσμο μυστηρίου γεμάτο περιπέτεια, γρίφους και μικρές ή μεγάλες εκπλήξεις. Ξεκλειδώστε όλα τα μυστικά σε ένα παιχνίδι όπου μόνος αντίπαλος είναι ο χρόνος και εξασφαλίστε μια θέση στη λίστα με τους καλύτερους του είδους.

athensclue_01

Δοκιμάστε τις ικανότητες σας και μπείτε σε ρόλους και σενάρια όπου η αδρεναλίνη και ο ενθουσιασμός είναι αναπόσπαστα κομμάτια. Παρασυρθείτε στους λαβυρίνθους της περιπέτειας, ενώνοντας τα κομμάτια της κάθε ιστορίας και συγκρουστείτε με τον χρόνο και τον εαυτό σας ακόμα και όταν η απόδραση φαντάζει δύσκολη έως ακατόρθωτη.

Ήρθε η ώρα να δοκιμάσετε και εσείς κάτι πέρα από τα τετριμμένα και να αφήσετε την εμπειρία του AthensClue να σας κατακτήσει.

Υ.Γ.Φυσικά και είναι καταπληκτικό να παίξουμε και εμείς οι γονείς ,μέχρι που φύγαμε με τα παιδιά,πάρα πολλές παρέες ενηλίκων μπήκαν για να λύσουν τα μυστήρια και να “αποδράσουν”διασκεδάζοντας!!

Βάσω Στασινού-Νικοπολίδη
Βάσω Στασινού-Νικοπολίδη
Το σώμα λέει αυτό που δεν μπορούν να πουν οι λέξεις
ABOUT EDITOR ALL ARTICLES