Κάτια Ζυγούλη:Η διατροφή της που την κρατάει λεπτή στην 4η εγκυμοσύνη της

Διατροφή

4moms team , 04-04-2016

Φέτος, το Πάσχα θα είναι μια ιδιαίτερα ευτυχισμένη χρονιά για την Κάτια Ζυγούλη και το Σάκη Ρουβά, καθώς θα υποδεχτούν στην οικογένεια τους το τέταρτο τους παιδάκι.

Ο ερχομός του μωρού τους εκεί γύρω στο Πάσχα, καθώς η Κάτια διανύει ήδη τον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης της, τους έχει γεμίσει με ανυπομονησία, παρόλο που η όμορφη Κάτια, δεν έχει ταλαιπωρηθεί σε αυτή την εγκυμοσύνη της.

Όπως γράφει η εφημερίδα  Freddo, οι προηγούμενες τρεις εγκυμοσύνες της Κάτιας ήταν πολύ δύσκολες με αρκετές ζαλάδες και μια τάση συνεχόμενη για φαγητό

Ενώ αυτή  τη φορά, κατάφερε να περάσει απαρατήρητη και να μην καταλάβει κανείς ότι περιμένει παιδί, αφού όλα βαίνουν φυσιολογικά και η όμορφη αγαπημένη του Σάκη Ρουβά, έχει πάρει στον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης της μόνο 8 κιλά, ενώ στις τρεις προηγούμενες εγκυμοσύνες της είχε φτάσει τα 20 κιλά.

Η ίδια σε τηλεοπτική της συνέντευξη είχε πει: «Ευχαριστήθηκα πολύ το φαγητό! Του έδωσα και κατάλαβε! Είχα ξεφύγει» και αυτό το δήλωσε γιατί στην πρώτη εγκυμοσύνη είχε πάρει 20 κιλά, στην δεύτερη 15 και στην τρίτη περισσότερα από 20. Στην ερώτηση, τώρα, πώς κατάφερε να τα χάσει αμέσως και να ανακτήσει την υπέροχη σιλουέτα της ως μοντέλο, η απάντηση είναι με σκληρή κι εντατική γυμναστική. Σταμάτησε τις υπερβολές στο φαγητό και ξεκίνησε το pilates.

Έτσι στην τωρινή της κύηση η Κάτια Ζυγούλη φρόντισε να προσέχει για να έχει και σύμφωνα με την εφημερίδα Freddo, το μοντέλο ζήτησε από τον διατροφολόγο του ειδική διατροφή, στην οποία τρέφεται με τις απαραίτητες βιταμίνες ενώ ααποφεύγει τα περιττά λιπαρά.  Γι΄αυτό το λόγο «έκοψε» τα γλυκά που λατρεύει και πρόσθεσε στην διατροφή της πολλά λαχανικά και όσπρια και το πίτουρο βρώμης, ένα δημητριακό πλούσιο σε φυτικές ίνες, βιταμίνη Β, πρωτεϊνες και αντιοξειδωτικά που έχει αυτή την ιδιότητα να φέρνει διατροφικό κορεσμό. Μάλιστα, ένας ακόμη λόγος που η Κάτια θέλει να κρατηθεί σε φόρμα, είναι οι φήμες που ακούγονται, ότι το καλοκαίρι θα γίνει επιτέλους ο πολυπόθητος γάμος της με τον Σάκη.

toratora.gr

4moms team
4moms team
Inspiring Living, Mom's Life in Greece
ABOUT EDITOR ALL ARTICLES