Ανανεώνουμε το παιδικό δωμάτιο βάζοντας χρώμα στο ταβάνι

By  |  0 Comments
Μοιραστείτε αυτό άρθρο αν σας άρεσε.
Prev1 of 7

Η άνοιξη είναι μια περίοδος που θέλουμε να ανανεώσουμε τον χώρο μας. Αν σκέφτεστε να κάνετε μια αλλαγή στο παιδικό δωμάτιο και το χρώμα είναι μια επιλογή, μη σταθείτε στους τοίχους, κοιτάξτε και ψηλά στο ταβάνι!

Οι ειδικοί λένε ότι όταν βάφουμε το ταβάνι, μπορούμε να δημιουργήσουμε μια ψευδαίσθηση. Μπορούμε να κάνουμε τους τοίχους μας να φαίνονται πιο κοντοί ή πιο ψηλοί.

Το χρωματιστό ταβάνι είναι ιδανικό για τα μικρά δωμάτια, γιατί με αυτή την επιλογή δείχνουν μεγαλύτερα.

Και αν αναρωτιέστε για την επιλογή του χρώματος και ποιά η διαφορά, το σκούρο χρώμα στο ταβάνι τραβά την προσοχή πρώτα προς τα πάνω και κατόπιν στο χώρο, ενώ το ανοιχτό χρώμα κάνει το μάτι πρώτα να περιεργαστεί και να περιηγηθεί στον χώρο του δωματίου. 

tavani_blue

Βιβή Μπασινά

Μοιραστείτε αυτό άρθρο αν σας άρεσε.

Τριάντα – κάτι γυναίκα του Άγγελου, μητέρα της Αλεσάντρας και της Βαλέριας. Μου αρέσει πολύ που είμαι μαμά, νομίζω οτι γεννήθηκα για να είμαι η μαμά αυτών των δύο κοριτσιών! Είναι πραγματικά διασκεδαστικό να είσαι γονιός όσο δύσκολο και αν είναι μερικές φορές. Σαρώνω τα πάντα με θετική ενέργεια και απολαμβάνω τα αστεία πράγματα στη ζωή. Γιατί να κλαίμε όταν μπορούμε να γελάμε?