Χειροτέχνικα 2016

Ωρα Για Θεατρο

4moms team , 01-04-2016

Άνοιξη, η περίοδος δημιουργίας και ανανέωσης για όλους! Την πιο κατάλληλη εποχή, έρχεται η μεγαλύτερη γιορτή χειροτεχνίας και DIY στην Ελλάδα, η καθιερωμένη πια έκθεση «Χειροτέχνικα», στο πρώτο της ραντεβού για το 2016 στην καρδιά της Άνοιξης (1-3 Απριλίου) στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου.

Τα τελευταία έξι χρόνια, η «Χειροτέχνικα» αποτελεί τη μεγαλύτερη γιορτή χειροτεχνίας και DIY στην Ελλάδα. Καινοτομία, δημιουργία, εκτόνωση και μοναδικότητα είναι η προσφορά της Χειροτέχνικα στους επισκέπτες της. Το βλέπεις, το παίρνεις, το φτιάχνεις!

Στη Χειροτέχνικα, οι επισκέπτες μπορούν να προμηθευτούν υλικά DIY, ζωγραφικής, decoupage και hobby, υλικά πλεξίματος και ραπτικής, υλικά και εργαλεία για χειροποίητα κοσμήματα, υλικά συσκευασίας, είδη γάμου και βάφτισης, είδη διακόσμησης, εργαλεία κήπου, σκεύη και εργαλεία μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής, είδη χρωματοπωλείου, εργαλεία, κτλ. για να δημιουργήσουν.

Οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν εντελώς δωρεάν πλήθος από παρουσιάσεις, με νέες τεχνικές, ιδέες και ότι πιο καινοτόμο κυκλοφορεί για δημιουργία από τους πιο εξειδικευμένους επαγγελματίες του χώρου. Ταυτόχρονα, θα λειτουργούν δύο δωρεάν διαδραστικοί χώροι σεμιναρίων, όπου οι επισκέπτες θα μπορούν να λάβουν μέρος σε hands-on σεμινάρια, μαθαίνοντας δίπλα στους καλύτερους εισηγητές την τέχνη της δημιουργίας. Οι επισκέπτες θα μάθουν να κατασκευάζουν τσάντες, να επεξεργάζονται το ξύλο, να ζωγραφίζουν σε ύφασμα, να φτιάχνουν ευφάνταστα κοσμήματα με πρωτοπόρα υλικά, να εφαρμόζουν χρώματα με μοναδικές τεχνικές και προϊόντα, και πολλά ακόμη, που θα βρείτε στο www.xeirotexnika.gr .

Στη Χειροτέχνικα Άνοιξη 2016, τα παιδιά δεν θα μείνουν παραπονεμένα! Η Χειροτέχνικα έχει φροντίσει να πραγματοποιήσει τα πιο δημιουργικά εργαστήρια για τα παιδιά, στο Krafty Kids Corner, με την κατασκευή ευφάνταστων χειροποίητων κατασκευών με τη συνεργασία αξιόλογων παιδαγωγών.

Η Χειροτέχνικα καλεί άνδρες, γυναίκες και παιδιά να ανακαλύψουν τη δημιουργική απασχόληση που τους ταιριάζει. Η δημιουργία είναι ο καλύτερος τρόπος εκτόνωσης.
Στη Χειροτέχνικα Άνοιξη 2016 θα βρείτε και την έκθεση χειροποίητων ειδών για το σπίτι, Handmade dreams: Home edition, στηρίζοντας τους χειροτέχνες.

Πληροφορίες και αναλυτικό πρόγραμμα με όλα τα εργαστήρια, σεμινάρια και εκδηλώσεις, που θα πραγματοποιηθούν στο πιο δημιουργικό τριήμερο της Άνοιξης θα βρείτε στο www.xeirotexnika.gr .

Ραντεβού στη Χειροτέχνικα Άνοιξη 2016, για ανταλλαγή δημιουργικών γνώσεων και εμπειριών, αναδεικνύοντας τη δύναμη και την αξία της χειροτεχνίας και του DIY, αγοράζοντας και φτιάχνοντας τις πιο όμορφες δημιουργίες!

Η Χειροτέχνικα και φέτος σας περιμένει για ένα δημιουργικό τριήμερο, για να ανταλλάξουμε γνώσεις και εμπειρίες και να αναδείξουμε τη δύναμη της Χειροτεχνίας και του DIY! Περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στο: www.xeirotexnika.gr. Σας περιμένουμε όλους 1-3 Απριλίου 2016 στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου! Γιατί στη Χειροτέχνικα… το βλέπεις, το παίρνεις, το φτιάχνεις!

4moms team
4moms team
Inspiring Living, Mom's Life in Greece
ABOUT EDITOR ALL ARTICLES