Αυτή την Κυριακή λαμβάνουμε θέσεις στον Αγώνα Δρόμου και Περιπάτου και τερματίζουμε την άγνοια και τη σιωπή για την Ενδομητρίωση

By  |  0 Comments
Μοιραστείτε αυτό άρθρο αν σας άρεσε.

ΕNDOMARCH-Greece. Τρέχουμε.

Τερματίζουμε την άγνοια και τη σιωπή για την Ενδομητρίωση!

Το παγκόσμιο κίνημα ENDMARCH WORLDWIDE έχει αναλάβει να σπάσει τη σιωπή, να ενημερώσει και να ευαισθητοποιήσει την κοινή γνώμη για τη σιωπηλή νόσο που χτυπά μία στις 10 γυναίκες παγκοσμίως.

Ξέρετε τι σημαίνει Ενδομητρίωση; Σημαίνει πόνος, αιμορραγία, προβλήματα υπογονιμότητας και μεγάλη ψυχολογική επιβάρυνση για εκατομμύρια γυναίκες.

Η Ελλάδα συμμετέχει για πρώτη φορά στο παγκόσμιο κίνημα με το ΕΝDOMARCH Greece RUN/WALΚ, το οποίο διοργανώνει η Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία ‘ΑWARE’.

Πρόκειται για έναν Αγώνα δρόμου 5 χιλιομέτρων ο οποίος θα διεξαχθεί παράλληλα με έναν Περίπατο 2,5 χιλιομέτρων στους δρόμους του Δήμου Φιλοθέης-Ψυχικού Αττικής.

Την Κυριακή 3 Απριλίου 2016 για κάποιες γυναίκες η ενημέρωση για την Ενδομητρίωση θα είναι ένας αγώνας δρόμου, για κάποιες άλλες ένας απλός περίπατος. Θα είμαστε όμως όλες και όλοι εκεί για να ενημερωθούμε και να στηρίζουμε το Κίνημα ενάντια στην Ενδομητρίωση.

Θα είμαστε όλες εκεί!!!!

Facebook: Endomarch Greece

Instagram: endomarch_greece

Βιβή Μπασινά

Μοιραστείτε αυτό άρθρο αν σας άρεσε.

Τριάντα – κάτι γυναίκα του Άγγελου, μητέρα της Αλεσάντρας και της Βαλέριας. Μου αρέσει πολύ που είμαι μαμά, νομίζω οτι γεννήθηκα για να είμαι η μαμά αυτών των δύο κοριτσιών! Είναι πραγματικά διασκεδαστικό να είσαι γονιός όσο δύσκολο και αν είναι μερικές φορές. Σαρώνω τα πάντα με θετική ενέργεια και απολαμβάνω τα αστεία πράγματα στη ζωή. Γιατί να κλαίμε όταν μπορούμε να γελάμε?