Ένα βράδυ στο σπίτι μόνο με φίλες

By  |  0 Comments
Μοιραστείτε αυτό άρθρο αν σας άρεσε.

Το pinterest είναι πηγή έμπνευσης για άπειρα πράγματα. Πριν απο λίγες μέρες ψάχνοντας ιδέες για την διακόσμηση του coffee table στο καθιστικό, εμφανίστηκε μπροστά μου η παραπάνω λαχταριστή φωτογραφία με το καταπληκτικό στήσιμο αυτής της ξύλινης «σανίδας».

Αμέσως σκέφτηκα, ένα βράδυ με φίλες στο σπίτι, ωραίο κρασί και πολύ δημιουργικότητα για την δική μου «σανίδα» γεμάτη λιχουδιές. Τώρα που η άνοιξη έχει εμφανιστεί για τα καλά, δεν μπορώ να σκεφτώ τίποτα καλύτερο απο μια γυναικεία συνέρευση.

board_cheese_hamon_2

Η αποστολή για το κέρασμα των φιλενάδων απλή. Μια βόλτα στο σούπερ μάρκετ σε αλλαντικά, τυριά και φρούτα και με έμπνευση αυτό το καταπληκτικό στήσιμο όλων των παραπάνω είμαι σίγουρη ότι θα το «επαναφορτίσω» αρκετές φορες!

board

 

Δημιουργούμε μια χαλαρή ατμόσφαιρα, και απολαμβάνουμε ποιοτικό χρόνο με τις φίλες μας. Οι περισσότερες το έχουμε ανάγκη γιατί με το καθημερινό γεμάτο πρόγραμμα της κάθε μιας, είναι μια ευκαιρία να απολαύσουμε η μια την παρέα της άλλης.

 

 

Βιβή Μπασινά

Μοιραστείτε αυτό άρθρο αν σας άρεσε.

Τριάντα – κάτι γυναίκα του Άγγελου, μητέρα της Αλεσάντρας και της Βαλέριας. Μου αρέσει πολύ που είμαι μαμά, νομίζω οτι γεννήθηκα για να είμαι η μαμά αυτών των δύο κοριτσιών! Είναι πραγματικά διασκεδαστικό να είσαι γονιός όσο δύσκολο και αν είναι μερικές φορές. Σαρώνω τα πάντα με θετική ενέργεια και απολαμβάνω τα αστεία πράγματα στη ζωή. Γιατί να κλαίμε όταν μπορούμε να γελάμε?