Η ιστορία της τέχνης εμπνέει τη μελλοντική μόδα

By  |  0 Comments
Μοιραστείτε αυτό άρθρο αν σας άρεσε.
Prev1 of 5

Η συλλογή H&M Conscious Exclusive 2016 είναι ερωτεύσιμη με την πρώτη ματιά. Η εταιρία ανακοίνωσε με υπερηφάνεια τη συνεργασία με το Musie des Arts Dicoratifs που βρίσκεται στο Παλάτι του Λούβρου στο Παρίσι και οι fashionistas ανα τον κόσμο χάρηκαν ιδιαίτερα για αυτή την συνέργεια.

Η νέα συλλογή H&M Conscious Exclusive, σχεδιασμένη με έμπνευση από τα αρχεία του μουσείου, θα λανσαριστεί στις 7 Απριλίου σε συνδυασμό με την έναρξη της έκθεσης Fashion forward – Three centuries of fashion.

Το πρόσωπο της καμπάνιας είναι η παριζιάνα διευθύντρια μόδας, γκουρού του στυλ και διακεκριμένη υποστηρίκτρια της αειφορίας, Julia Restoin Roitfeld.

hm_spring2016_1

Βιβή Μπασινά

Μοιραστείτε αυτό άρθρο αν σας άρεσε.

Τριάντα – κάτι γυναίκα του Άγγελου, μητέρα της Αλεσάντρας και της Βαλέριας. Μου αρέσει πολύ που είμαι μαμά, νομίζω οτι γεννήθηκα για να είμαι η μαμά αυτών των δύο κοριτσιών! Είναι πραγματικά διασκεδαστικό να είσαι γονιός όσο δύσκολο και αν είναι μερικές φορές. Σαρώνω τα πάντα με θετική ενέργεια και απολαμβάνω τα αστεία πράγματα στη ζωή. Γιατί να κλαίμε όταν μπορούμε να γελάμε?