Δυο διάσημες αυστηρές μαμάδες!

By  |  0 Comments
Μοιραστείτε αυτό άρθρο αν σας άρεσε.

Η Γκουίνεθ Πάλτροου “αποκάλυψε”σε συνέντευξή της ότι είναι μια μαμά που όταν διαβάζει με τα παιδιά της και δεν την ακούνε, τρελλαίνεται!Ναι,ακόμα και μια διάσημη ηθοποιός όπως εκείνη, ζει ανάλογες στιγμές τρέλλας όπως όλες μας…Τελικά δεν είμαι η μοναδική!!

moses

guinethkids

Εκτός από αφοπλιστικά όμορφη είναι και μια μαμά που βάζει αυστηρούς κανόνες στο σπίτι. Ο λόγος για την πασίγνωστη ηθοποιό Megan Fox, η οποία πρόσφατα σε συνέντευξή της δήλωσε πως δεν αφήνει τα δυο της αγόρια να βλέπουν τηλεόραση, ενώ προσπαθεί να τα κρατά μακριά από την τεχνολογία.

megan

Όπως εξήγησε η Megan Fox όλα αυτά εμποδίζουν στην ανάπτυξη της σκέψης και του εγκεφάλου έχοντας αρνητικές επιπτώσεις στα παιδιά.

Βάσω Στασινού-Νικοπολίδη

Μοιραστείτε αυτό άρθρο αν σας άρεσε.

Απο το παρκέ του γηπέδου στο παρκέ του σπιτιού μου…. Με τον Γιάννη και τα δίδυμα Γιώργο και Μαριτίνα έχω καταφέρει να συνεχίσω να αθλούμαι καθημερινά. Κάνω πρωταθλητισμό στη ζωή παρέα με τον άντρα μου τον Αντώνη που υπεραγαπώ. Μου αρέσει να μαθαίνω καινούργια πράγματα και προσπαθώ να προσαρμόζομαι παντού. Το μότο μου είναι “‘Ολα καλά θα πάνε, όλα θα γίνουν…”