5χρονη σώζει τη μητέρα της από βέβαιο πνιγμό

Γενικώς & Αορίστως

4moms team , 25-03-2016

Μικρή ηρωίδα αποδείχθηκε η 5χρονη Άλισον από το Τέξας των ΗΠΑ, σώζοντας τη μητέρα της από βέβαιο πνιγμό σε πισίνα. Η μικρή δεν έχασε λεπτό και χωρίς να διστάσει βούτηξε στην πισίνα της θείας της για να βγάλει τη μητέρα της έξω και τα κατάφερε.

mesa_1_15

Η 34χρονη Τρέισι Άντεργουολντ κολυμπούσε στην πίσινα την περασμένη Παρασκευή όταν την έπιασε κρίση με αποτέλεσμα να χάσει τις αισθησεις της μέσα στο νερό. Η μικρή ήταν έξω από την πισίνα και κατάλαβε πολύ γρήγορα πως η μητέρα της δεν κουνιόταν και δεν έδινε σημάδια ζωής. Βούτηξε λοιπόν, την έσπρωξε προς τα έξω και φρόντισε μάλιστα να τη γυρίσει με τέτοιο τρόπο ώστε να μην έρχεται σε επαφή με το νερό.

mesa_2_13

Αμέσως μετά, έτρεξε να ζητήσει βοήθεια από τη θεία της που περνούσε. Το συγλονιστικό αυτό γεγονός ευτυχώς είχε αίσιο τέλος και όπως αποδείχθηκε, αν η μικρή δεν ήταν τόσο τολμηρή και έτοιμοπόλεμη, η μητέρα της σήμερα δεν θα ζούσε.«Οι γιατροί μας είπαν ότι αν η Τρέισι είχε μείνει κάτω από το νερό για περισσότερη ώρα τότε σήμερα δεν θα ήταν μαζί μας» ανέφερε χαρακτηριστικά η θεία της 5χρονης ηρωίδας.

4moms team
4moms team
Inspiring Living, Mom's Life in Greece
ABOUT EDITOR ALL ARTICLES