Κρέμα νυκτός με ελαιόλαδο και ξύδι

Ομορφιά

Tο ελαιόλαδο είναι μια από αυτές τις μαγικές ουσίες που είναι καλή σχεδόν για τα πάντα, τη διατροφή, το δέρμα, τα χέρια και τα νύχια, αλλά και για τα μαλλιά.

Η συγκεκριμένη κρέμα νυκτός θα κάνει το δέρμα σας να λάμπει.

Το ελαιόλαδο μαλακώνει και ενυδατώνει, ενώ το ξύδι περιορίζει τις κηλίδες, σκοτώνει τα μικρόβια και απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα του δέρματος.

Βρέξτε το πρόσωπό σας με νερό προτού την απλώσετε.

Υλικά

  • ½ φλιτζάνι
  • ελαιόλαδο
  • ¼ του φλιτζανιού ξύδι
  • ¼ του φλιτζανιού νερό

Ανακατέψτε τα υλικά όλα μαζί και εφαρμόστε στο δέρμα. Για καλύτερα αποτελέσματα, απλώστε την κρέμα και αφήστε τη όλο το βράδυ.

Οι διαδικασίες που ακολουθεί το δέρμα κατά τη διάρκεια της νύχτας και του ύπνου μεγιστοποιούν τις ευεργετικές ιδιότητες του ελαιόλαδου και τις αξιοποιούν με τον καλύτερο τρόπο.

Πηγή: neadiatrofis.gr

 

Αμαλία Κυπαρίσση
Αμαλία Κυπαρίσση
Είμαστε αυτό που σκεφτόμαστε
ABOUT EDITOR ALL ARTICLES

MORE EDITOR'S ARTICLES

All I want for Christmas is…

All I want for Christmas is…

Όλα όσα μπορώ να κάνω στα 40 και δεν “τολμούσα” πριν

Όλα όσα μπορώ να κάνω στα 40 και δεν “τολμούσα” πριν

Όταν μια ελληνίδα 16χρονη ασχολείται στον ελεύθερο χρόνο της με τα παιδιά των προσφύγων

Όταν μια ελληνίδα 16χρονη ασχολείται στον ελεύθερο χρόνο της με τα παιδιά των προσφύγων

Ευτυχισμένο σπίτι αυτό που βρίσκονται ενωμένα η κούνια του παιδιού και η πολυθρόνα της γιαγιάς

Ευτυχισμένο σπίτι αυτό που βρίσκονται ενωμένα η κούνια του παιδιού και η πολυθρόνα της γιαγιάς

Η έκθεση Van Gogh Alive στο Μέγαρο Μουσικής και μια βόλτα στο Κουκάκι

Η έκθεση Van Gogh Alive στο Μέγαρο Μουσικής και μια βόλτα στο Κουκάκι

3 λόγοι για να δείτε τις “Μικρές Κυρίες” στο θέατρο Χυτήριο

3 λόγοι για να δείτε τις “Μικρές Κυρίες” στο θέατρο Χυτήριο

Απόδραση στην Ορεινή Αρκαδία

Απόδραση στην Ορεινή Αρκαδία

Θέλεις να γνωρίσεις τη bio πλευρά της ζωής;

Θέλεις να γνωρίσεις τη bio πλευρά της ζωής;

Στο Λάιμ bistro ο βιγκανισμός γίνεται  υψηλή γευσιγνωστική εμπειρία

Στο Λάιμ bistro ο βιγκανισμός γίνεται υψηλή γευσιγνωστική εμπειρία