Ο παραμυθένιος κόσμος της PLAYMOBIL συνεχίζει να μοιράζει αμέτρητα χαμόγελα στο Athens Metro Mall

Δράσεις

4moms team , 22-03-2016

Οι μοναδικές φιγούρες PLAYMOBIL συνεχίζουν να προσφέρουν αμέτρητες στιγμές διασκέδασης στο PLAYMOBIL FUN του Athens Metro Mall, έως τις 3 Απριλίου! Ζήστε κάθε μέρα από κοντά τη μαγεία ενός παραμυθένιου κόσμου συναρπαστικών παιχνιδιών και παίξτε μαζί τους, σε όλα τα επίπεδα του εμπορικού κέντρου!

Tο Σάββατο 2 Απριλίου στις 12.00 οι διάσημοι ήρωες Super 4 της PLAYMOBIL ζωντανεύουν ξανά στο επίπεδο 0 του Athens Metro Mall, με ελεύθερη είσοδο και συμμετοχή για όλους! Ο Πρίγκιπας Άλεξ, η πειρατίνα Ρούμπι, ο πράκτορας DNA, η νεράιδα Χαρά και ο χαριτωμένος Σπίθας αποτελούν μία δυνατή ομάδα, που ξεπερνάει με θάρρος, εξυπνάδα  και χιούμορ όλα τα εμπόδια. Και σας περιμένουν ολοζώντανοι για να τους γνωρίσετε από κοντά, να παίξετε και να φωτογραφηθείτε μαζί τους.

Print

Print

Στο πλαίσιο του PLAYMOBIL FUN, το Athens Metro Mall φιλοξενεί σε κάθε του όροφο τεράστιες κατασκευές με αγαπημένα θέματα PLAYMOBIL, βγαλμένα από τα δημοφιλή παιχνίδια, όπως οι ήρωες Super 4 και το Κάστρο τους, το Πειρατικό Οχηρό και η Σχεδία των Πειρατών, ο εντυπωσιακός Ζωολογικός Κήπος και η Φάρμα, η Πριγκίπισσα και το Παλάτι της αλλά και πολλούς ακόμη χαρακτήρες οι οποίοι καλούν μικρούς και μεγάλους να αφήσουν τη φαντασία τους ελεύθερη και να παίξουν μαζί τους, δημιουργώντας συναρπαστικές ιστορίες και περιπέτειες! Η διασκέδαση ενισχύεται ακόμη περισσότερο με το ειδικό έκθεμα του Πυροσβέστη Φώτη και της Κτηνιάτρου Ζωής, οι οποίοι μαθαίνουν στα παιδιά πως η πιο ωραία δουλειά του κόσμου είναι αυτή που σου δίνει τη δυνατότητα να προσφέρεις.

Το Athens Metro Mall αναγνωρίζοντας τη διαχρονική αξία των παιχνιδιών PLAYMOBIL, που βασίστηκαν πάνω στην ιδέα της εκπαίδευσης των παιδιών μέσα από την ψυχαγωγία, προσκαλεί όλο τον κόσμο να γνωρίσει από κοντά τις πιο διάσημες και καλοσχεδιασμένες φιγούρες παιχνιδιών, σ’ ένα μαγικό σκηνικό που θα μοιράσει αμέτρητα χαμόγελα σε μικρούς και μεγάλους!

Οι δραστηριότητες PLAYMOBIL FUN λειτουργούν Δευτέρα έως Παρασκευή 16:00-20:00 και Σάββατο / Κυριακή 12:00-19:00, με ελεύθερη είσοδο.

4moms team
4moms team
Inspiring Living, Mom's Life in Greece
ABOUT EDITOR ALL ARTICLES