Η Kaia Gerber έγινε ξανθιά και θυμίζει περισσότερο από ποτέ τη Cindy Crawford

By  |  0 Comments
Μοιραστείτε αυτό άρθρο αν σας άρεσε.

Η ομοιότητα της 14χρονης Kaia Gerber με τη μαμά της Cindy Crawford είναι κάτι παραπάνω από εμφανής. Και οι δύο έχουν πλούσια καστανά μαλλιά, τα οποία δεν μπορούμε να σταματήσουμε να θαυμάζουμε/ζηλεύουμε, αλλά κατανοούμε πλήρως το να θέλουν ακόμα κι αυτές να πειραματιστούν, κάνοντας αλλαγές.

gaiaΣτην πιο πρόσφατη ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, η Kaia εμφανίστηκε με ένα κοντό, ξανθό καρέ κούρεμα που μας θύμισε πολύ τη μητέρα της στα 90s. Αν και φυσιολογικά θα έπρεπε να κάνουμε ενός λεπτού σιγή για τα κατεστραμμένα πλέον μαλλιά του ανερχόμενου μοντέλου, τα συγκεκριμένο look ευτυχώς είναι αποτέλεσμα περούκας.

people-gaiakerber

Στο σημείο αυτό να τονίσουμε πως οι ενστάσεις μας έχουν να κάνουν μόνο με την υγεία των μαλλιών μετά από μια τόσο δραματική αλλαγή, αφού με τα γονίδια που διαθέτει η Kaia, το να βρεθεί κάτι που δεν της πηγαίνει είναι μάλλον δύσκολο.

Πηγή: Instyle.gr

Βάσω Στασινού-Νικοπολίδη

Μοιραστείτε αυτό άρθρο αν σας άρεσε.

Απο το παρκέ του γηπέδου στο παρκέ του σπιτιού μου…. Με τον Γιάννη και τα δίδυμα Γιώργο και Μαριτίνα έχω καταφέρει να συνεχίσω να αθλούμαι καθημερινά. Κάνω πρωταθλητισμό στη ζωή παρέα με τον άντρα μου τον Αντώνη που υπεραγαπώ. Μου αρέσει να μαθαίνω καινούργια πράγματα και προσπαθώ να προσαρμόζομαι παντού. Το μότο μου είναι “‘Ολα καλά θα πάνε, όλα θα γίνουν…”