Εγώ ο μασέρ του εαυτού μου

Γυναικα

Όλοι γνωρίζουμε τις ευεργετικές ιδιότητες της ρεφλεξολογίας. Αυτή η μορφή θεραπείας μασάζ ξεχωρίζει ως ιδιαίτερα αποτελεσματική. Η ρεφλεξολογία είναι η διέγερση ενός αντανακλαστικού σημείο για ανακούφιση και υποβοήθηση στη ρύθμιση ανωμαλιών μεταξύ των διαφόρων τμημάτων του σώματος.

Υπάρχουν πολλές διαφορετικές περιοχές στα πόδια που αντιστοιχούν σε ορισμένα μέρη του σώματος, γι’ αυτό να είστε σίγουροι ότι έχετε ελέγξει το διάγραμμα πριν παρακολουθήσετε το βίντεο.

Η ρεφλεξολογία δρα διεγείροντας τις χιλιάδες νευρικές απολήξεις στα χέρια και τα πόδια, αυξάνοντας έτσι τη ροή του αίματος. Τα πόδια έχουν πάνω από 15.000 νεύρα και όλα συνδέονται για να σχηματίσουν ένα δίκτυο που φτάνει διαφορετικές περιοχές του σώματος, όπως κύρια όργανα και τους αδένες μας.

Πολλοί έχουν διαπιστώσει ότι χρησιμοποιώντας τις απλές τεχνικές στο σπίτι μπορούν να ανακουφίσουν σημαντικά τον πόνο και την ταλαιπωρία που προκαλείται από τις κοινές ασθένειες. Έχουν απαλλαγεί από πονοκεφάλους, προβλήματα πέψης, προβλήματα ύπνου, πόνο στην πλάτη, ακόμη και μείωσαν τα συμπτώματα τόσο από κρυολογήματα όσο και γρίπη, κάνοντας μασάζ στα σημεία επαφής στα πόδια, που σχετίζονται με την προβληματική περιοχή.

Οι θεραπείες είναι απίστευτα απλές και εύκολες να εφαρμόσουμε, αλλά το καλύτερο μέρος είναι το γεγονός ότι είναι βολικές και δεν κοστίζουν ούτε ένα ευρώ, αν γίνει στην άνεση του σπιτιού σας.

Ωστόσο, αν έχετε τη δυνατότητα, μπορείτε να επισκεφτείτε έναν επαγγελματία που έχει εκπαιδευτεί σε αυτήν την αρχαία τέχνη.

Αν είστε διστακτικοί ή έχετε αμφιβολίες για το αν η ρεφλεξολογία θα μπορούσε να σας βοηθήσει, σκεφτείτε αυτό: δεν έχετε τίποτα να χάσετε και πολλά να κερδίσετε απλά κάνοντας στον εαυτό σας ένα μασάζ ποδιών. Τουλάχιστον θα αισθανθείτε πιο άνετοι και χαλαροί.

Τα πόδια μας περνάνε από πολλές κακουχίες και πόνο καθημερινά και συχνά τα παραμελούμε.

Βγάλτε παπούτσια και κάλτσες και κάντε στον εαυτό σας ένα μασάζ ποδιών!

Κάντε το πριν πάτε για ύπνο και θα σας βοηθήσει να χαλαρώσετε, να κοιμηθείτε πιο γρήγορα και πιο ποιοτικά.

Πηγή: olasimera.gr

Βιβή Μπασινά
Βιβή Μπασινά
Γιατί να κλαίμε όταν μπορούμε να γελάμε;
ABOUT EDITOR ALL ARTICLES