Η Πέλλα απο την Κρήτη Making Stories!

By  |  0 Comments
Μοιραστείτε αυτό άρθρο αν σας άρεσε.

Ένα κορίτσι απο την Κρήτη μας εντυπωσίασε με το μεράκι του και την δημιουργικότητα του. Δεν θα μπορούσαμε να μη σας την γνωρίσουμε.

Η Πέλλα με μεγάλη αγάπη και αφοσίωση δημιουργεί τις πιο όμορφες “ιστορίες” για τους μικρούς πρωταγωνιστες της ζωής μας!

making_stories2

Στόχος της Making Stories είναι να κατανοήσει τις επιθυμίες σας, να σχεδιάσει και να υλοποιήσει ολοκληρωμένη προτάσεις που δίνουν ξεχωριστό ύφος στη βάπτιση, τα γενεθλια και οποιαδήποτε οικογενειακή η κοινωνική σας εκδήλωση.

making_stories5

Με αστείρευτη έμπνευση δημιουργεί μοναδικές μπομπονιέρες, βρεφικά & παιδικά είδη διακόσμησης, αξεσουάρ, σετ νονού βασισμένα σε μια ενιαία θεματική ενότητα.

making_stories3

making_stories1

Όλα τα προϊόντα είναι χειροποίητα, κατόπιν παραγγελίας και γι αυτό έχει τη δυνατότητα να δημιουργήσει οτιδήποτε έχετε ονειρευτεί.

making_stories4

making_stories6

Καλώς ήρθατε σε ένα κόσμο χαράς και δημιουργικότητας.

Μπορείτε να βρείτε την Καναβάκη Πέλλα στο Ηράκλειο της Κρήτης,  Λεωφόρος Παπαναστασιου 128.

facebook: Making Stories

Instagram: makingstories_

Email: makingstories1@gmail.com

Βιβή Μπασινά

Μοιραστείτε αυτό άρθρο αν σας άρεσε.

Τριάντα – κάτι γυναίκα του Άγγελου, μητέρα της Αλεσάντρας και της Βαλέριας. Μου αρέσει πολύ που είμαι μαμά, νομίζω οτι γεννήθηκα για να είμαι η μαμά αυτών των δύο κοριτσιών! Είναι πραγματικά διασκεδαστικό να είσαι γονιός όσο δύσκολο και αν είναι μερικές φορές. Σαρώνω τα πάντα με θετική ενέργεια και απολαμβάνω τα αστεία πράγματα στη ζωή. Γιατί να κλαίμε όταν μπορούμε να γελάμε?