Κωφάλαλη οικογένεια ζει τη μαγική εμπειρία της Disneyland

Γενικώς & Αορίστως

4moms team , 17-03-2016

Η Disneyland και τα αντίστοιχα πάρκα παγκοσμίως είναι αναμφίβολα ένας μαγικός κόσμος για μικρούς και μεγάλους. Ειδικά τα μικρά παιδιά απολαμβάνουν τα παιχνίδια αλλά και τις συνομιλίες με τους αγαπημένους τους ήρωες. Ζουν το παραμύθι τους και είναι μία μοναδική εμπειρία που θα θυμούνται για όλη τους τη ζωή.

Η εμπειρία ενός μικρού κοριτσιού και της οικογένειάς της στο Disney Park αποδεικνύουν ότι τα όνειρα μπορούν να γίνουν πραγματικότητα. Η Shaylee Mansfield, όπως και οι γονείς της είναι κωφάλαλοι, επομένως η συνεννόηση μεταξύ τους είναι εύκολη. Τι συμβαίνει όμως με τον υπόλοιπο κόσμο που δεν μιλάει τη νοηματική; Σπάνια μπορεί να βρουν κάποιον που να μιλάει τη δική τους γλώσσα.

Η εμπειρία όμως της μικρή Shaylee στην επίσκεψή της στο Disney Park της έδωσε μία μοναδική ευκαιρία να συνομιλήσει με την αγαπημένη της ηρωίδα. Αφού η μικρή φωτογραφήθηκε μαζί με την αδερφή της στην αγκαλιά της Minnie, η τελευταία γύρισε και μίλησε μαζί τους. Το περίεργο είναι ότι μίλησε στη δική τους γλώσσα, την νοηματική. Όπως καταλαβαίνετε, το γεγονός αυτό ήταν αναπάντεχο για τη γλυκιά Shaylee αφού κάποιος την καταλαβαίνει αλλά και αντιδρά στη δική της γλώσσα, κάνοντάς τη να νιώθει αποδεκτή. Ο μπαμπάς της μικρής δήλωσε ότι πρώτη φορά βλέπει την κόρη του να είναι πραγματικά χαρούμενη και συμπληρώνει ότι το συμβάν την έκανε να νιώσει περήφανη για τη γλώσσα της.

*Το video είναι μέρος από τη σειρά “Unforgettable Stories” της Disney Park.

4moms team
4moms team
Inspiring Living, Mom's Life in Greece
ABOUT EDITOR ALL ARTICLES