Έχετε ψύχωση με την καθαριότητα;

By  |  0 Comments
Μοιραστείτε αυτό άρθρο αν σας άρεσε.

Είναι πάρα πολλές οι φορές που αναρωτιέμαι πως γίνεται να έχεις ψύχωση με την καθαριότητα όταν έχεις μικρά παιδιά.

Έχω μια γνωστή που είναι μανιακή με το τακτοποιημένο σπίτι και έχει δύο παιδάκια στην προσχολική ηλικία. Νομίζω ότι αρχίζει να έχει σοβαρό πρόβλημα όσον αφορά την κατάσταση του σπιτιού της. Σκουπίζει δύο με τρείς φορές την ημέρα, παραμονεύει όταν τρώνε τα παιδιά μήπως πέσει κάποιο κομμάτι φαγητού κάτω και τα πιάτα πλένονται σε χρόνο dt από την στιγμή που θα καταναλωθεί το γεύμα. Επίσης υπάρχουν φορές που ξενυχτάει το βράδυ για να βάλει τα πλυντήρια με τα ρούχα της οικογένειας!

Την βλέπω ότι είναι πολύ στρεσαρισμένη με την όλη κατάσταση και είναι κάτι που πια δεν μπορεί να το ελέγξει. Μερικές φορές αναρωτιέμαι αν αυτό είναι πιο φυσιολογικό από τη δική μου κατάσταση που είναι ακριβώς το αντίθετο.

Η ερώτηση είναι μια:

Πόσο καθαρό μπορεί να είναι το σπίτι μας όταν έχουμε μικρά παιδιά που δεν μπορούν ακόμα να καταλάβουν πόσο σημαντικό είναι να μαζεύουν τα πράγματα τους?

Βιβή Μπασινά

Μοιραστείτε αυτό άρθρο αν σας άρεσε.

Τριάντα – κάτι γυναίκα του Άγγελου, μητέρα της Αλεσάντρας και της Βαλέριας. Μου αρέσει πολύ που είμαι μαμά, νομίζω οτι γεννήθηκα για να είμαι η μαμά αυτών των δύο κοριτσιών! Είναι πραγματικά διασκεδαστικό να είσαι γονιός όσο δύσκολο και αν είναι μερικές φορές. Σαρώνω τα πάντα με θετική ενέργεια και απολαμβάνω τα αστεία πράγματα στη ζωή. Γιατί να κλαίμε όταν μπορούμε να γελάμε?