Οι άλλες χρήσεις του σεσουάρ μαλλιών

Σπιτι

4moms team , 10-03-2016

Υπάρχουν τόσα πράγματα στο σπίτι μας που έχουν παραπάνω από την προφανή χρήση τους. Ένα από αυτά είναι το σεσουάρ ή αλλιώς το πιστολάκι για τα μαλλιά, το οποίο εκτός από το να στεγνώνει τα μαλλιά μπορεί να κάνει κι ένα σωρό άλλα πράγματα, όπως:

  1. Μπορεί να καθαρίσει τους λεκέδες από κερί ή κηρομπογιές της ταπετσαρίας σας. Ζεστάνετε τον λεκέ με το πιστολάκι στο δυνατό επίπεδο και σιγά-σιγά θα λιώσει. Καθαρίστε με ένα πανί και ο λεκές εξαφανίστηκε.
  2. Αφαιρέστε ανώδυνα το λευκοπλάστ ή τον αυτοκόλλητο επίδεσμο, αφού πρώτα ζεστάνετε το σημείο με το πιστολάκι. Μία λύση που θα αρέσει πολύ στα παιδιά, τα οποία παραπονιούνται αρκετά σε αντίστοιχη περίπτωση.
  3. Καθαρίστε τον καθρέφτη του μπάνιου από τους ατμούς στο πι και φι με το πιστολάκι σας. Τώρα είναι έτοιμος για να κάτσετε μπροστά του να κάνετε τα μαλλιά σας.
  4. Ξεκολλήστε εύκολα τις φωτογραφίες από το άλμπουμ, αφού πρώτα τις ζεστάνετε στο πίσω μέρος με το πιστολάκι.
  5. Βγάλτε εύκολα το αυτοκόλλητο προστατευτικό χαρτί από τα ντουλάπια ή τα συρτάρια όταν θέλετε να το αλλάξετε. Ρίξτε σε όλο το επίπεδο που έχει χαρτί αρκετό ζεστό αέρα και αφαιρέστε εύκολα.
  6. Διώξτε τη σκόνη από τις γωνίες και από σημεία που δεν μπορείτε να το κάνετε με την σκούπα.
  7. Με τον κρύο αέρα μπορείτε να στεγνώσετε το γλάσο από το κέικ σας γρήγορα.
4moms team
4moms team
Inspiring Living, Mom's Life in Greece
ABOUT EDITOR ALL ARTICLES