Γυμναστείτε σφουγγαρίζοντας!

By  |  0 Comments
Μοιραστείτε αυτό άρθρο αν σας άρεσε.

Μία νέα ανέξοδη μέθοδος γυμναστικής μας προτείνει η νοικοκυρά της φωτογραφίας μας κάνοντας τις δουλειές του σπιτιού.

Αλλάζουμε τα σεντόνια απο το κρεββάτι μας κάνοντας βαθύ κάθισμα, για να ενεργοποιήσουμε τους γλουτούς μας,σφουγγαρίζουμε στα τέσσερα κάνοντας κινήσεις πάνω κάτω με το σφουγγαρόπανο, για να δυναμώσουμε τους ώμους,καθαρίζουμε τα τζάμια του σπιτιού με κυκλικές κινήσεις για ενδυνάμωση των τρικεφάλων και δικεφάλων, ενω ενεργοποιούμε και τους τετρακεφάλους στα χαμηλά τζάμια ,αφου βρισκόμαστε σε ημικάθισμα.

Η μέθοδος που μας προτείνει εγγυάται σίγουρα αποτελέσματα καθαριότητας και γράμμωσης του σώματος, καθώς και βελτίωσης της φυσικής κατάστασης ,αν καθαρίζουμε με ταχύτητα και χωρίς διάλλειμα.

Το παραπάνω άρθρο είναι αυστηρώς ακατάληλο για τους άντρες μας κορίτσια ,γιατί προβλέπεται να μας κόψουν το πιλάτες και τη γιόγκα..Και για το τέλος προβλέπω με τέτοια κρίση, αντι για κολάν, με τσεμπέρι και σφουγγαρόπανο να γυμναζόμαστε..

Βάσω Στασινού-Νικοπολίδη

Μοιραστείτε αυτό άρθρο αν σας άρεσε.

Απο το παρκέ του γηπέδου στο παρκέ του σπιτιού μου…. Με τον Γιάννη και τα δίδυμα Γιώργο και Μαριτίνα έχω καταφέρει να συνεχίσω να αθλούμαι καθημερινά. Κάνω πρωταθλητισμό στη ζωή παρέα με τον άντρα μου τον Αντώνη που υπεραγαπώ. Μου αρέσει να μαθαίνω καινούργια πράγματα και προσπαθώ να προσαρμόζομαι παντού. Το μότο μου είναι “‘Ολα καλά θα πάνε, όλα θα γίνουν…”