Για τις απαγωγές παιδιών το νέο viral

Βίβης pick

Απαγάγουν Παιδιά με AYTO το Απλό Ψέμα. Γονείς, Ανοίξτε τα Μάτια σας!

Αυτός είναι ο τίτλος που κατέκλησε το facebook χθές και πραγματικά πιστεύω ότι το 99,9% των γονιών που βρέθηκε μπροστά τους πάτησαν το κουμπί για να δούν τι πρέπει να κάνουν για να ανοίξουν τα μάτια τους…. Θεωρώ λίγο υπερβολικό τον τίτλο, αλλά είναι ένα βίντεο που καλό είναι να το παρακολουθήσουμε μαζί με τα παιδιά για να δούν πόσο απλό είναι να ξεγελαστούν απο κάποιο άγνωστο.

Το παρακάτω βίντεο είναι δημιουργία του Pretty Loaded (prettyloaded.org), ενός οργανισμού για την ενημέρωση σε θέματα ασφάλειας.

Η Beth Warford εμπνεύστηκε την δημιουργία του Pretty Loaded μετά από μια τραυματική εμπειρία που είχε όταν ήταν με τις δύο μεγαλύτερες κόρες της σε μια εκδήλωση. Καταδιώχθηκε και σχεδόν δέχθηκε επίθεση απο αγνώστους και εκείνη κατά τη διάρκεια του συμβάντος έμεινε παγωμένη. Ευτυχώς για εκείνη ένα μέλος της οικογένειας πήγαινε προς το μέρος της εκείνη τη στιγμή. Το περιστατικό άλλαξε τη ζωή της, και ορκίστηκε να μην επιτρέψει ξανά να φέρει σε αυτή την θέση τον εαυτό της και τα παιδιά της.

Κάθε χρόνο εκατοντάδες χιλιάδες παιδιά αναφέρονται ως αγνοούμενα σε όλο τον κόσμο. Το βίντεο για την ασφάλεια των παιδιών, δώσουμε συμβουλές για να εκπαιδεύσουμε τα παιδιά μας και να τα κρατήσουμε ασφαλή όταν περπατούν απο το σπίτι στο σχολείο.

 

Βιβή Μπασινά
Βιβή Μπασινά
Γιατί να κλαίμε όταν μπορούμε να γελάμε;
ABOUT EDITOR ALL ARTICLES