Διακοσμήστε με τα προϊόντα του μακιγιάζ σας

By  |  0 Comments
Μοιραστείτε αυτό άρθρο αν σας άρεσε.

 

Ο μαγνήτης είναι ένα στοιχείο που οι περισσότερες απο εμάς δεν του έχουμε δώσει την πρέπουσα σημασία. Μπορούμε να φτιάξουμε πολλά χρηστικά πράγματα με αυτούς σε όλους σχεδόν τους χώρους του σπιτιού. Μια πολύ ωραία ιδέα είναι να φτιάξετε ένα μαγνητικό display για το μακιγιάζ σας που μπορείτε να το βάλετε στο μπάνιο ή σε όποιον άλλο χώρο κάνετε το μακιγιάζ σας.

Αυτό και μόνο απο διακοσμητική άποψη μου αρέσει πολύ. Εάν έχετε πολλά προϊόντα μακιγιάζ και γεμίζετε με κουτιά το μπάνιο σας, αυτή είναι μια πραγματικά έξυπνη ιδέα. Το μόνο που χρειάζεται είναι να βάλετε μαγνήτες στις συσκευασίες του μακιγιάζ σας και να αγοράσετε μια λαμαρίνα.

Δείτε το βίντεο

 

Βιβή Μπασινά

Μοιραστείτε αυτό άρθρο αν σας άρεσε.

Τριάντα – κάτι γυναίκα του Άγγελου, μητέρα της Αλεσάντρας και της Βαλέριας. Μου αρέσει πολύ που είμαι μαμά, νομίζω οτι γεννήθηκα για να είμαι η μαμά αυτών των δύο κοριτσιών! Είναι πραγματικά διασκεδαστικό να είσαι γονιός όσο δύσκολο και αν είναι μερικές φορές. Σαρώνω τα πάντα με θετική ενέργεια και απολαμβάνω τα αστεία πράγματα στη ζωή. Γιατί να κλαίμε όταν μπορούμε να γελάμε?