Οι ακροάσεις του Athens Children’s Ballet το Σάββατο 19 Μαρτίου & την Κυριακή 20 Μαρτίου 2016

By  |  0 Comments
Μοιραστείτε αυτό άρθρο αν σας άρεσε.

acb_ballet_auditions

Μία ακόμα επιτυχημένη χρονιά ξεκινάει για την εκπαιδευτική ομάδα μπαλέτου Athens Childrens Ballet (ACB).   Το ACB προσκαλεί για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά χορευτές και χορεύτριες ηλικίας 9-22 ετών (έως και 24 ετών για τους άντρες) για το πρόγράμμα χοροδιδασκαλίας του. Φέτος το ACB έχει τη τιμή και τη χαρά να προσκαλέσει και να συνεργαστεί, για τη δημιουργία του μπαλέτου, τον Α’ Χορευτή από το Βασιλικό Μπαλέτο του Λονδίνου (Royal Ballet), τον ταλαντούχο Erico Montes.

O χορευτής και χορογράφος Erico Montes έχει τιμηθεί με χρυσό μετάλλιο στον Διαγωνισμό Χορού του Ριέτι της Ιταλίας και με υποτροφία του Βασιλικού Μπαλέτου του Λονδίνου. Στο ρεπερτόριο του συγκαταλέγονται ρόλοι από μπαλέτα όπως: CinderellaThe Rite of SpringEnigmaSwan LakeTheme and VariationsLes Patineurs, The Dream, The Nutcracker κά. Ο ίδιος έχει δημιουργήσει ρόλους στα ακόλουθα έργα Three SongsTwo VoicesChildren of Adam and The Seven Deadly Sins. Επίσης συμμετέχει ως χορογράφος στο στούντιο Linbury και συνεργάζεται με το London Children’s Ballet.

Οι χοροδιδασκαλίες του προγράμματος θα πραγματοποιηθούν σε μια εντατική εβδομάδα τον Ιούλιο και τον Σεπτέμβριο και θα συνεχιστούν μετά τον Σεπτέμβριο για 12 συνεχείς Κυριακές που θα περιλαμβάνουν μαθήματα τεχνικής και χορογραφίας. Το πρόγραμμα θα κορυφωθεί με μια σειρά παραστάσεων που θα πραγματοποιηθούν τον Δεκέμβριο σε γνωστό θέατρο της Αθήνας. Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος το ACB θα δώσει σε δύο συμμετέχοντες υποτροφίες για να φοιτήσουν σε καλοκαιρινό εκπαιδευτικό πρόγραμμα σε καταξιωμένη σχολή του Λονδίνου.

Η κ. Lynn Wallis, επίτιμη πρόεδρος του ACB και καλλιτεχνική διευθύντρια της Βασιλικής Ακαδημίας Χορού του Λονδίνου αναφέρει: H ευκαιρία ομαδικής συνεργασίας για την προετοιμασία παραστάσεων αποτελεί μία μοναδική εκπαιδευτική εμπειρία ζωής. Η συμμετοχή σε μια τέτοια δημιουργική διαδικασία είναι ουσιαστική και σημαντική για την εξέλιξη κάθε νέου χορευτή.

 

Για να λάβετε την αίτηση συμμετοχής παρακαλούμε να στείλετε μήνυμα στο athenschildrenballet@gmail.com.

Οι ακροάσεις θα λάβουν μέρος στο Athens Ballet Centre (144 3ής Σεπτεμβρίου & Πιπίνου 2ος όροφος, Πλατεία Βικτωρίας).

                     Ημερομηνία λήξης υποβολής αιτήσεων 12 Μαρτίου 2016

FacebookPage: www.facebook.com/pages/Athens-Children-Ballet

 

Athens Childrens Ballet τηλ. : 210-6206863

Υπεύθυνη Τύπου και Επικοινωνίας: Νάντια Σαμαρά τηλ: 6944507904

E-mail: acb.communication@gmail.com

Βιβή Μπασινά

Μοιραστείτε αυτό άρθρο αν σας άρεσε.

Τριάντα – κάτι γυναίκα του Άγγελου, μητέρα της Αλεσάντρας και της Βαλέριας. Μου αρέσει πολύ που είμαι μαμά, νομίζω οτι γεννήθηκα για να είμαι η μαμά αυτών των δύο κοριτσιών! Είναι πραγματικά διασκεδαστικό να είσαι γονιός όσο δύσκολο και αν είναι μερικές φορές. Σαρώνω τα πάντα με θετική ενέργεια και απολαμβάνω τα αστεία πράγματα στη ζωή. Γιατί να κλαίμε όταν μπορούμε να γελάμε?