Ο Liam Neeson μοιράζεται σκέψεις και μας συγκινεί

By  |  0 Comments
Μοιραστείτε αυτό άρθρο αν σας άρεσε.

liam_neeson

Χθές το βράδυ ο ηθοποιός Liam Neeson ανέβασε στο Facebook μια φωτογραφία με την γυναίκα του που χάθηκε απο ατύχημα πριν απο λίγο καιρό με ένα πολύ ωραίο κείμενο για την απώλεια και την αγάπη.

Ας μοιραστείτε αυτό το κείμενο με τους αγαπημένους μας γιατί η ζωή είναι η μικρή και η αγάπη πρέπει να δίνεται απλόχερα καθημερινά!

Λένε ότι το πιο δύσκολο πράγμα στον κόσμο είναι να χάσεις κάποιον που αγαπάς. Κάποιον που μεγάλωσες μαζί του και τον έβλεπες να μεγαλώνει καθημερινά. Κάποιος που σου έμαθε πώς να αγαπάς. Είναι το χειρότερο πράγμα που μπορεί να συμβεί ποτέ σε κανέναν. Η σύζυγός μου πέθανε απροσδόκητα. Μου έκανε πάντα τόσο χαρούμενο. Ήταν όλη μου η ζωή. Αυτά τα 16 χρόνια που ήμουν ο σύζυγός της μου έμαθε πώς να αγαπάμε άνευ όρων. Πρέπει να σταματήσουμε και να είμστε ευγνώμονες για τις συζύγους μας. Επειδή, η ζωή είναι πολύ σύντομη. Περάστε χρόνο με τις συζύγους σας. Φερθείτε τους όμορφα. Διότι, μια μέρα, όταν θα κοιτάς το τηλέφωνό σου, δεν θα είναι πια εκεί. Αυτό που έμαθα από όλο αυτό, είναι ότι πρέπει να ζείς και να αγαπάς καθημερινά σαν να είναι η τελευταία σου μέρα. Διότι, μια μέρα, θα είναι η τελευταία. Βγείτε να ζήσετε τη ζωή. Πείτε σε αυτούς που αγαπάτε, ότι τους αγαπάτε κάθε μέρα. Μην θεωρείτε καμία στιγμή δεδομένη. Η ζωή αξίζει να την ζεις.

Βιβή Μπασινά

Μοιραστείτε αυτό άρθρο αν σας άρεσε.

Τριάντα – κάτι γυναίκα του Άγγελου, μητέρα της Αλεσάντρας και της Βαλέριας. Μου αρέσει πολύ που είμαι μαμά, νομίζω οτι γεννήθηκα για να είμαι η μαμά αυτών των δύο κοριτσιών! Είναι πραγματικά διασκεδαστικό να είσαι γονιός όσο δύσκολο και αν είναι μερικές φορές. Σαρώνω τα πάντα με θετική ενέργεια και απολαμβάνω τα αστεία πράγματα στη ζωή. Γιατί να κλαίμε όταν μπορούμε να γελάμε?