Η Victoria Beckham και τα φλάτ παπούτσια

By  |  0 Comments
Μοιραστείτε αυτό άρθρο αν σας άρεσε.
Prev1 of 5

Απλά δεν αντέχω τα τακούνια πια!

Συγκλονίζει η αποκάλυψη της Victoria Beckham…. (μη γελάτε, αυτή είναι η είδηση!)

Πρίν απο λίγα χρόνια είχαμε ακούσει τις προειδοποιήσεις των γιατρών για την ζημιά που κάνει η Victoria στα πόδια της με τα πολύ ψηλά τακούνια που έχει επιλέξει να φοράει καθημερινά. Επίσης οι φωτογραφίες της με φλατ παπούτσια ήταν απειροελάχιστες.

Η εμφάνιση της στο τέλος του τελευταίου της show με χαλαρό λουκ και αθλητικά παπούτσια έκανε τους fashionistas όλου του κόσμου να αναρωτηθούν τι έχει συμβεί στην Victoria Beckham.

Στην τελευταία της συνέντευξη στην The Telegraph, εξήγησε ότι μια ζωή αναλώνεται σε πανύψηλες γόβες στιλέτο και τελίκά κατέληξε ότι η λαμπερή εμφάνιση δεν είναι και τόσο πρακτική όσο ήταν κάποτε.

Άργησε λίγο να το καταλάβει η Victoria αλλά ποτέ δεν είναι αργά!

victoriabeckham5

Βιβή Μπασινά

Μοιραστείτε αυτό άρθρο αν σας άρεσε.

Τριάντα – κάτι γυναίκα του Άγγελου, μητέρα της Αλεσάντρας και της Βαλέριας. Μου αρέσει πολύ που είμαι μαμά, νομίζω οτι γεννήθηκα για να είμαι η μαμά αυτών των δύο κοριτσιών! Είναι πραγματικά διασκεδαστικό να είσαι γονιός όσο δύσκολο και αν είναι μερικές φορές. Σαρώνω τα πάντα με θετική ενέργεια και απολαμβάνω τα αστεία πράγματα στη ζωή. Γιατί να κλαίμε όταν μπορούμε να γελάμε?