Μοιράζω,αγάπη..

By  |  0 Comments
Μοιραστείτε αυτό άρθρο αν σας άρεσε.

 

Πόσο συχνά σας στέλνουν  e-mail για να βοηθήσετε ανθρώπους που έχουν την ανάγκη σας και εσείς τα σβήνετε ή τα ξεχνάτε σκεφτόμενη πως θα το κάνω λίγο αργότερα; Ένα τέτοιο  mail έλαβα πριν λίγο καιρό απο τη φίλη μου Μαριλένα για ανάγκες που είχε το ΠΙΚΠΑ Πεντέλης .

Μόλις το έλαβα σκέφτηκα –Βάσω ότι είναι να κάνεις, κάντο τώρα…

Μάζεψα ρούχα των παιδιών που δε χρησιμοποιούσαν,παπούτσια,παιχνίδια βιβλία,και όταν επέστρεψαν τα παιδιά απο το σχολείο τους είπα ότι θα επισκεφτούμε κάποιους μικρούς μας φίλους για να μοιραστούμε τα παιχνίδια μας μαζί τους.Τους έδωσα απο μια τσάντα κι ο καθένας ξεχώρισε τα πράγματα που θα προσέφερε ΑΥΤΟΠΡΟΣΩΠΩΣ..

Αποφασίσαμε ότι η καλύτερη μέρα για να πάμε είναι το Σάββατο το πρωί έτσι και έγινε,η αγωνία τους μέχρι να έρθει αυτή η μέρα ήταν απίστευτη.

Μαμά αύριο είναι Σάββατο; Μαμά σε πόσες μέρες θα είναι Σάββατο ;Επιτέλους έφτασε  αυτή η μέρα,πήρε ο καθένας τη τσάντα που θα προσέφερε και μόλις φτάσαμε έτρεξαν με πολλή χαρά να δώσουν τα παιχνίδια που είχαν και έπρεπε να μοιραστούν με φίλους τους που η ζωη δεν ήταν τόσο δίκαιη μαζί τους…

Μας άνοιξαν δυο πολύ ευγενικές κυρίες και μας βοήθησαν να μεταφέρουμε τα πράγματα ..Τα παιδιά ζήτησαν να παίξουν αλλά μας είπαν ότι απαγορεύεται για κάποιο λόγο…

Το ΠΙΚΠΑ Πεντέλης φιλοξενεί 35 παιδάκια αναμεσά τους και βρέφη. ‘Οποια παιδάκια θέλουν να μοιράσουν αγάπη, ας την μοιράσουν απλόχερα,είναι πολύτιμη, αυτές τις δύσκολες στιγμές που περνά η χώρα μας!

 

Βάσω Στασινού-Νικοπολίδη

Μοιραστείτε αυτό άρθρο αν σας άρεσε.

Απο το παρκέ του γηπέδου στο παρκέ του σπιτιού μου…. Με τον Γιάννη και τα δίδυμα Γιώργο και Μαριτίνα έχω καταφέρει να συνεχίσω να αθλούμαι καθημερινά. Κάνω πρωταθλητισμό στη ζωή παρέα με τον άντρα μου τον Αντώνη που υπεραγαπώ. Μου αρέσει να μαθαίνω καινούργια πράγματα και προσπαθώ να προσαρμόζομαι παντού. Το μότο μου είναι “‘Ολα καλά θα πάνε, όλα θα γίνουν…”