Ξεκινάω γυμναστική, τι να διαλέξω;

Γυμναστική

Η άθληση για τους περισσότερους απο εμάς έχει μπεί για τα καλά στη ζωή μας!

Πολλές φορές όμως ξεκινάμε ένα πρόγραμμα γυμναστικής και τα παρατάμε, γιατί ίσως να μην ήταν αυτό που πραγματικά μας ευχαριστεί και μας εκτονώνει.

Ας δούμε όμως πως θα μπορούσαμε να επιλέξουμε ένα πρόγραμμα που μας ταιριάζει:

 

1.Διαλέγουμε το σωστό τμήμα στο γυμναστήριο.

Θέλουμε να κάψουμε λίπος και μας αρέσει η μουσική;Διαλέγουμε ένα τμήμα μοντέρνου χορού, ,zumba,ή dance aerobic ,είπαμε σκοπός είναι να περνάμε καλά όταν γυμναζόμαστε και να μη το βλέπουμε σαν αγγαρεία!Η γυμναστική είναι πρώτα απ’ όλα εκτόνωση και ευχαρίστηση,ειδικά σε αυτή την εποχή που ζούμε!

2.Θέλετε να κάνετε ένα πρόγραμμα που σας βοηθά να ¨τεντώνεται”το κορμί σας,κάνετε καθιστική ζωή και πρώτα απ’ όλα ,αυτό έχει σημασία για εσάς.

Επιλέξτε να ακολουθήσετε ένα πρόγραμμα yoga ή pilates, για σκεφτείτε το λίγο ,ήρεμη μουσική,αρμονικές κινήσεις με τεντώματα σε όλο το σώμα σας και συγχρόνως μάκρυμα και γράμμωση των μυών ,για δοκιμάστε το..

3.Θέλω να εκτονωθώ,να κάψω λίπος,να ιδρώσω

Θέλετε ένα πιο δυναμικό πρόγραμμα. Άρα επιλέξτε ένα πρόγραμμα με βάρη και γυμνάστε όλο το σώμα,στα διαλείμματα κάντε επί τόπου τζόγκινγκ. Επιλέξτε επίσης ένα πρόγραμμα tae bo ,cross fit,ή δοκιμάστε το kick boxing!Σίγουρη εκτόνωση!!

Η συμβουλή μου είναι να κάνεις κάθε φορά ,κάτι που σε ευχαριστεί τη δεδομένη στιγμή και ανάλογα την ενέργεια και τη διάθεσή σου..Έτσι δε θα βαρεθείς ποτέ!

Βάσω Στασινού-Νικοπολίδη
Βάσω Στασινού-Νικοπολίδη
Το σώμα λέει αυτό που δεν μπορούν να πουν οι λέξεις
ABOUT EDITOR ALL ARTICLES