Μια γλυκιά πίτσα!

Μαγειρευουμε

 

Στην Ιταλία συνηθίζουν να μετατρέπουν την πίτσα σε επιδόρπιο γλυκαίνονοντας τη ζύμη.

Εδώ είναι μια διαφορετική γλυκιά πίτσα και νομίζω ότι τα παιδιά θα λατρέψουν!

Η “σάλτσα” της πίτσας γίνεται με τυρί κρέμα κανέλα και μαύρη ζάχαρη.

Επίσης είναι καλύτερο να ψήσουμε λίγο την ζύμη, έτσι ώστε η κρέμα του τυριού να απλωθεί καλύτερα.

Κόβουμε τα μήλα σε λεπτές φέτες και τα βάζουμε πάνω στην “σάλτσα” τυριού.

Ζητήστε απο τα παιδιά να βοηθήσουν στην διακόσμηση της πίτσας με τα μήλα.

Αφήστε λίγο χώρο στην άκρη μόνο με την κρέμα τυριού.

Ψήνουμε για 10 λεπτά μέχρι να ροδίσουν οι άκρες της ζύμης.

Αφήστε την πίτσα να ξεκουραστεί και κόψτε την σε κομμάτια.

Απολαύστε αυτό το υπέροχο επιδόρπιο!

Υλικά

Σάλτσα

1 πακέτο τυρί κρέμα σε θερμοκρασία δωματίου

1 κουταλιά της σούπας γεμάτη μαύρη ζάχαρη

1/2 κουταλάκι του γλυκού κανέλα

Πίτσα

1 ζύμη για πίτσα ολικής αλέσεως

2 μεγάλα μήλα

1 κουταλιά της σούπας γεμάτη μαύρη ζάχαρη

1/4 κουταλάκι του γλυκού κανέλα

Πηγή: foodnessgracious.com

Βιβή Μπασινά
Βιβή Μπασινά
Γιατί να κλαίμε όταν μπορούμε να γελάμε;
ABOUT EDITOR ALL ARTICLES