Μια κούνια απο άλλο πλανήτη…

By  |  0 Comments
Μοιραστείτε αυτό άρθρο αν σας άρεσε.

Η εταιρία babysuommo σχεδίασε αυτή την κούνια απο το μέλλον!

Παρέχει ένα ασφαλές περιβάλλον, άνετο, ζεστό και απαλό σαν φωλιά, για τη διευκόλυνση της μετάβασης από τη μήτρα της μητέρας τέλεια.

Με το εξαιρετικό φινίρισμα με το χέρι σε φυσικό μετάξι και η επεξεργασία από τα καλύτερα ξύλα,  προδίδουν την λεπτομέρεια της άνεσης.

Με εκλεπτυσμένη αισθητική και μοναδικό χαρακτήρα, η κούνια DoDo γίνεται μια εικόνα τελειότητας όπου η χειροποίητη τεχνική συναντά τη λειτουργικότητα.

Εξοπλισμένη με 360º τροχούς πολλαπλών κατευθύνσεων, κινείται εξαιρετικά ήσυχα χάρη στη νέο και πρωτότυπη αρχιτεκτονική που είναι κατασκευασμένη.

Ποτέ δεν ήταν τόσο εύκολο να κάνετε το μωρό σας να κοιμηθεί.

Όλα υπέροχα, η αισθητική, η πρωτοτυπία και η λειτουργικότητα, αλλά η τιμή της είναι τουλάχιστον απαγορευτική….. 8.408 ευρώ !!!!

Βιβή Μπασινά

Μοιραστείτε αυτό άρθρο αν σας άρεσε.

Τριάντα – κάτι γυναίκα του Άγγελου, μητέρα της Αλεσάντρας και της Βαλέριας. Μου αρέσει πολύ που είμαι μαμά, νομίζω οτι γεννήθηκα για να είμαι η μαμά αυτών των δύο κοριτσιών! Είναι πραγματικά διασκεδαστικό να είσαι γονιός όσο δύσκολο και αν είναι μερικές φορές. Σαρώνω τα πάντα με θετική ενέργεια και απολαμβάνω τα αστεία πράγματα στη ζωή. Γιατί να κλαίμε όταν μπορούμε να γελάμε?