Η Οδύσσεια μιας μαμάς στο σούπερ μάρκετ!

By  |  0 Comments
Μοιραστείτε αυτό άρθρο αν σας άρεσε.

 

Σούπερ μάρκετ ..

σήμερα στο σούπερ μάρκετ συνάντησα μια πολύ γενναία κοπέλα η οποία κουβαλούσε μέσα στο καρότσι της ένα παιδάκι 2 χρονών κρατούσε και ένα παιδάκι απο το χέρι 6 ετών ,προσπαθώντας να ψωνίσει..Το μυαλό μου γύρισε πίσω ,σε μια περιπέτεια που έζησα λίγα χρόνια πριν, όταν ο μεγάλος μου γιός ήταν  2 χρονών ..

Όλα ξεκίνησαν  μια μέρα γυρνώντας απο τη δουλειά πολύ κουρασμένη και γεμάτη νεύρα γιατί τίποτα δε πήγαινε καλά.  Στο σπίτι ο γιός μου με περίμενε για βόλτα κι έτσι συνδυάσαμε το τερπνόν μετά του ωφελίμου, δηλαδή σούπερ μάρκετ…

Φτάνοντας στο μαγαζί, ήθελε να τα δοκιμάσει όλα, κι όταν δε του τα έδινα έκλαιγε πεισματικά , τον μπούκωνα μέχρι να φτάσουμε  στο ταμείο όπου βέβαια τα είδα όλα ..

Η βόλτα είχε αποδειχτεί κακή ιδέα αλλά το μαρτύριο της τρελαμένης μάνας με το δίχρονο μπόμπιρα, δε θα τελείωνε εκεί. ..

Στο ταμείο προσπαθούσα πολύ γρήγορα να βάλω  μια τα πράγματα στις σακούλες, μια να ηρεμήσω τον γιό μου που ήθελε να κατέβει απο το καρότσι ,πραγματικά ήμουν στα όρια μου αγχωμένη προκειμένου να τελειώνουμε ,μέσα σ’ αυτή τη τρέλλα λοιπόν η κυρία που είχε έρθει πίσω μου, προφανώς επιλέγοντας με ποιόν θα τσακωθεί σήμερα, φωνάζει με επιδεικτικό τρόπο «άντε κυρά μου με το μούλικο, τελείωνε».Το κεφάλι μου γύρισε, τα μάτια μου γούρλωσαν,τα αυτιά μου έβγαλαν καπνούς, και την αρπάζω..

Δε γεννήθηκε ακόμα άνθρωπος που θα πεί το παιδί μου “μούλικο” της απαντώ ,ενώ τη κρατώ απο το λαιμό!

Ο γιός μου είχε κουρνιάσει σαν αγγελούδι στη θέση του,  ενώ στο μαγαζί επικρατούσε σιγή,  συνέχισα το μάζεμα των πραγμάτων με απόλυτη ηρεμία, αφού προφανώς όλοι κατάλαβαν πως όσο τρελλαμένη είναι μια μάνα απο τα παιδιά της , ποτέ δεν επιτρέπει και σε κανέναν να πεί κακή κουβέντα γι αυτά…

Βάσω Στασινού-Νικοπολίδη

Μοιραστείτε αυτό άρθρο αν σας άρεσε.

Απο το παρκέ του γηπέδου στο παρκέ του σπιτιού μου…. Με τον Γιάννη και τα δίδυμα Γιώργο και Μαριτίνα έχω καταφέρει να συνεχίσω να αθλούμαι καθημερινά. Κάνω πρωταθλητισμό στη ζωή παρέα με τον άντρα μου τον Αντώνη που υπεραγαπώ. Μου αρέσει να μαθαίνω καινούργια πράγματα και προσπαθώ να προσαρμόζομαι παντού. Το μότο μου είναι “‘Ολα καλά θα πάνε, όλα θα γίνουν…”