Πάρε και εσύ μέρος… στείλε φωτογραφία για καλό σκοπό #ActuallyIAm

Ωρα Για Θεατρο

Μπορείς και εσύ να συμμετέχεις γιατί όλες μαζί μπορούμε καλύτερα! Ενώνουμε τις δυνάμεις μας και βοηθάμε νέους ανθρώπους να ορθοποδήσουν. Πως;

Μοιράσου μαζί μας τη δική σου αγαπημένη στιγμή, αυτήν που έχεις απαθανατίσει και σε εκφράζει. Το δικό σου αγαπημένο αντικείμενο, τη δική σου αγαπημένη γωνιά στο σπίτι ή στην πόλη, το καλοκαιρινό σου στιγμιότυπο, τη χειμερινή σου εξόρμηση, την ανοιξιάτικη αναγέννηση, τη φθινοπωρινή σου μελαγχολία…, ό,τι και εάν είναι αυτό που σε εκφράζει, είναι η δική σου στιγμή και εμείς σου ζητάμε να τη μοιραστείς μαζί μας για καλό σκοπό…

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης #ActuallyIAm στις 28 Φεβρουαρίου στον πολυχώρο The Sowl (Ηρακλειδών 10, Θησείο) διοργανώνουμε μια έκθεση φωτογραφίας για να μοιραστούμε όλα αυτά που μας εκφράζουν.

Οι φωτογραφίες θα πωλούνται και τα έσοδα θα διατεθούν εξ ολοκλήρου για την ενίσχυση μιας νεοφυούς επιχείρησης (startup). Για το σκοπό αυτό σε συνεργασία με το ACE (ATHENS CENTER FOR ENTREPRENEURSHIP AND INNOVATION) του Πανεπιστημίου Αθηνών θα ενισχύσουμε οικονομικά μια ομάδα νέων που θέλουν να ξεκινήσουν την επιχειρηματική τους δράση. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να συμμετέχουν γυναίκες και να έχει κοινωνική ή πολιτιστική επίδραση η επιχειρηματική δράση που υλοποιείται.

Γίνε και εσύ μέλος μιας μεγάλης παρέας. Στείλε τη φωτογραφία που σε εκφράζει στο [email protected] και ενίσχυσε νέους ανθρώπους να κάνουν τα όνειρα τους πραγματικότητα!

Το δικό σου κλικ θα βοηθήσει νέους ανθρώπους να κάνουν #start στη ζωή τους.

Συνοπτικά
Βήμα 1: Βγάζετε photo
Βήμα 2: Την κάνετε share στα social media με hashtag #ActuallyIAm #wiagr (απαραίτητη προϋπόθεση να χρησιμοποιήσετε και τα δύο hashtag)
Βήμα 3: Την στέλνετε με email [email protected] (απαραίτητη προϋπόθεση να σταλεί και με email σε αρχείο jpeg ή png και μέγεθος από 1MB έως 3MB)
Βήμα 4: Περιμένετε ενημέρωση για να μπείτε στο shortlist που θα εκτεθούν στο event στις 28 Φεβρουαρίου!

P.s. Tip: Όσες από εσάς ενδιαφέρεστε να δηλώσετε συμμετοχή στο καλοκαιρινό market των Women in Action, μπορείτε να έρθετε στη γραμματεία που θα έχουμε διαμορφώσει στο The Sowl την ημέρα του event και να προλάβετε να κλείσετε τη θέση σας.

 

Αμαλία Κυπαρίσση
Αμαλία Κυπαρίσση
Είμαστε αυτό που σκεφτόμαστε
ABOUT EDITOR ALL ARTICLES