“Ναι” στην υιοθεσία παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια, λέει η Julianne Moore

Διασημοι

4moms team , 16-02-2016

Την υποστήριξή της στο δικαίωμα της υιοθεσίας παιδιών και από τα ομόφυλα ζευγάρια εξέφρασε η ηθοποιός Τζούλιαν Μουρ, σε συνέντευξη Τύπου που έδωσε στο πλαίσιο της προώθησης της ταινίας που πρωταγωνιστεί «Maggie’s Plan», στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Βερολίνου.

Όταν ζητήθηκε από την 55χρονη ηθοποιό να σχολιάσει την απόφαση της ιταλικής κυβέρνησης να επιτρέπει στα ομόφυλα ζευγάρια να υιοθετούν παιδιά, αν ο ένας από τους συζύγους είναι ο βιολογικός γονέας του παιδιού, η Julianne Moore εξέφρασε την αμέριστη υποστήριξή της.

Αλλά και η συμπρωταγωνίστρια της Julianne Moore στην ταινία Freeheld, Ellen Page συμφώνησε με την 55χρονη ηθοποιό στο θέμα αυτό. Εξάλλου η ταινία στην οποία πρωταγωνιστούν πραγματεύεται την ιστορία ενός ζευγαριού του ίδιου φύλου που μπήκε στη διαδικασία μίας δικαστικής διαμάχης για την κατοχύρωση των συνταξιοδοτικών δικαιωμάτων.

«Ο καθένας έχει μία οικογένεια, είναι θέμα ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Κάθε άτομο πρέπει να έχει το δικαίωμα να έχει μια οικογένεια», σχολίασε η ηθοποιός όταν της ζητήθηκε να πει πώς αισθάνθηκε για την απόφαση της Ιταλίας να προχωρήσει ένα βήμα προς την υιοθεσία παιδιών από ζευγάρια του ίδιου φύλου.

4moms team
4moms team
Inspiring Living, Mom's Life in Greece
ABOUT EDITOR ALL ARTICLES