Γαύρος κοκκινιστός

Μαγειρευουμε

 

Μια πολύ ωραία λύση για να φάει όλη η οικογένεια ψάρι είναι ο κοκκινιστός γαύρος. Εμάς μας αρέσει να τον συνοδεύουμε με πατάτες βραστές σωταρισμένες με κρεμμύδι και σαλάτα με ντομάτα.

Υλικά

1 κιλό γαύρο καθαρισμένο

4 ντομάτες τριμμένες

2 σκελίδες σκόρδο

Μαϊντανό

Χυμό απο ένα λεμόνι

Ελαιόλαδο

Αλάτι και πιπέρι

Εκτέλεση

Βάζουμε τον γαύρο σε ένα ταψί. Προσθέτουμε την ντομάτα, τον μαϊντανό, το σκόρδο, το λεμόνι, το αλάτι και το πιπέρι. Περιχύνουμε με το ελαιόλαδο και ψήνουμε στους 200 βαθμούς για 45 λεπτά.

Βιβή Μπασινά
Βιβή Μπασινά
Γιατί να κλαίμε όταν μπορούμε να γελάμε;
ABOUT EDITOR ALL ARTICLES