Γαύρος κοκκινιστός

By  |  0 Comments
Μοιραστείτε αυτό άρθρο αν σας άρεσε.

 

Μια πολύ ωραία λύση για να φάει όλη η οικογένεια ψάρι είναι ο κοκκινιστός γαύρος. Εμάς μας αρέσει να τον συνοδεύουμε με πατάτες βραστές σωταρισμένες με κρεμμύδι και σαλάτα με ντομάτα.

Υλικά

1 κιλό γαύρο καθαρισμένο

4 ντομάτες τριμμένες

2 σκελίδες σκόρδο

Μαϊντανό

Χυμό απο ένα λεμόνι

Ελαιόλαδο

Αλάτι και πιπέρι

Εκτέλεση

Βάζουμε τον γαύρο σε ένα ταψί. Προσθέτουμε την ντομάτα, τον μαϊντανό, το σκόρδο, το λεμόνι, το αλάτι και το πιπέρι. Περιχύνουμε με το ελαιόλαδο και ψήνουμε στους 200 βαθμούς για 45 λεπτά.

Βιβή Μπασινά

Μοιραστείτε αυτό άρθρο αν σας άρεσε.

Τριάντα – κάτι γυναίκα του Άγγελου, μητέρα της Αλεσάντρας και της Βαλέριας. Μου αρέσει πολύ που είμαι μαμά, νομίζω οτι γεννήθηκα για να είμαι η μαμά αυτών των δύο κοριτσιών! Είναι πραγματικά διασκεδαστικό να είσαι γονιός όσο δύσκολο και αν είναι μερικές φορές. Σαρώνω τα πάντα με θετική ενέργεια και απολαμβάνω τα αστεία πράγματα στη ζωή. Γιατί να κλαίμε όταν μπορούμε να γελάμε?