Χάρτινες κούκλες για μαμάδες απο τον οίκο Louis Vuitton!

By  |  0 Comments
Μοιραστείτε αυτό άρθρο αν σας άρεσε.

 

Σερφάροντας στην σελίδα μας βρήκα τις κούκλες της Louis Vuitton και σκέφτηκα μια ωραία δημιουργική δραστηριότητα με τα κορίτσια που ελπίζω να γίνει “έργο” τέχνης.

Όλες όσες έχουμε κόρες έχουμε ντύσει άπειρες φορές χάρτινες κούκλες. Ο οίκος Louis Vuitton δημιούργησε αυτές τις κούκλες για όλα τα μικρά και μεγάλα κορίτσια!

Συνεργάστηκε με τον στυλίστα Kim Hersov και συνδύασαν την καλοκαιρινή Ready-to-Wear συλλογή s/s 2013, παρουσιάζοντας πώς τα κομμάτια απο κάθε συλλογή μπορούν να ενσωματωθούν για να δημιουργήσουμε μια διακριτική και εφευρετική εμφάνιση.

Τα σκίτσα είναι της διάσημης Αυστραλιανής εικονογράφου μόδας Kerrie Hess, η οποία δημιούργησε τις χάρτινες κούκλες μοντέλα, που προσωποποιούν την ευελιξία των συλλογών με ένα mix and match στυλ καθώς και ένα παιχνιδιάρικο και πρωτότυπο τρόπο.

 

Βιβή Μπασινά

Μοιραστείτε αυτό άρθρο αν σας άρεσε.

Τριάντα – κάτι γυναίκα του Άγγελου, μητέρα της Αλεσάντρας και της Βαλέριας. Μου αρέσει πολύ που είμαι μαμά, νομίζω οτι γεννήθηκα για να είμαι η μαμά αυτών των δύο κοριτσιών! Είναι πραγματικά διασκεδαστικό να είσαι γονιός όσο δύσκολο και αν είναι μερικές φορές. Σαρώνω τα πάντα με θετική ενέργεια και απολαμβάνω τα αστεία πράγματα στη ζωή. Γιατί να κλαίμε όταν μπορούμε να γελάμε?