Πως είναι η τσάντα μαιευτηρίου σε διάφορα μέρη του κόσμου

Εγκυμοσύνη - Βρέφη

4moms team , 15-02-2016

Η βαλίτσα του μαιευτηρίου δεν είναι για όλες τις γυναίκες ίδιου περιεχομένου. Μέσα θα βρούμε ρούχα για το μωρό, αλλαξιές για τη μαμά που συνήθως είναι ρούχα άνετα και βολικά, κάτι για να περνάει την ώρα της, όπως ενδεχομένως κάποιο βιβλίο ή tablet. Επί της ουσίας μια μέλλουσα μητέρα στο δυτικό κόσμο δεν θα χρειαστεί πολλά πράγματα, σχεδόν τα πάντα παρέχονται από το νοσοκομείο.

Ως εδώ καλά! Έχετε σκεφτεί όμως τι γίνεται σε άλλες περιπτώσεις σε σημεία του πλανήτη που ούτε το πλέον απαραίτητο καθαρό νερό δεν υπάρχει; Εκεί οι μελλοντικές μανούλες πρέπει να έχουν μαζί τους άλλου είδους πράγματα, όπως πλαστικά γάντια, σεντόνια, νερό κα. Η οργάνωση WaterAid λοιπόν ζήτησε από μητέρες σε διάφορα σημεία του κόσμου να ανοίξουν την τσάντα μαιευτηρίου τους και να δείξουν τι έβαλαν μέσα και γιατί.

951156_8773-w0r73c
“Μωρομάντηλα, ασπρόρουχα για το μωρό, παντελόνια, πολλά snacks, τα ρούχα μου, προσωπικά είδη υγιεινής, μηχανή για ηλεκτρονικό μασάζ, μωρομάντηλα μητρότητας, iPad, εμφιαλωμένο νερό, ιατρικές σημειώσεις και κουβέρτα. Το πιο σημαντικό όμως πράγμα που κουβαλάω μαζί είναι η κουβέρτα που μου έδωσε η μητέρα μου για να φέρω το παιδί στο σπίτι. Είναι η ίδια που χρησιμοποίησε για να φέρει εμένα”, Αγγλία.

4moms team
4moms team
Inspiring Living, Mom's Life in Greece
ABOUT EDITOR ALL ARTICLES