Ξεθωριασμένος έρωτας ο γάμος μετά τη πρώτη δεκαετία;

By  |  0 Comments
Μοιραστείτε αυτό άρθρο αν σας άρεσε.

 

Είμαστε τρελές και δε ξέρουμε τι θέλουμε εμείς οι γυναίκες απο τους άντρες μας, ή άπλά ζητάμε το αυτονόητο;

Αυτές τις σκέψεις έκανα μετά απο μια συζήτηση που είχα με μια φίλη που είχα να τη δω πολύ καιρό και μου είπε ότι χωρίζει μετά απο 25 χρόνια σχέσης και γάμου.. Όταν τη ρώτησα πως φτάσανε ως εκεί (με τη γνωστή διακριτικότητα μου),μου απάντησε πως τα είχαν όλα και απλά δεν ήταν μαζί ποτέ. Δηλαδή ούτε τρίτο άτομο,ούτε θέμα υγείας, ούτε τίποτα απ όλα αυτά,δούλευε απο το πρωί και έρχόταν το βράδυ μου είπε,τα παιδιά μας μεγάλωσαν, παντού ήμουν μόνη,ένα κρασί να πιούμε μαζί στη βεράντα ακόμα κι αυτό μόνη μου..Ένας άντρας εργασιομανής πραγματικά, που τα ήθελε όλα τέλεια και που κάπου εκεί στη πορεία ξέχασε ότι τα χρόνια περνούν και δεν απολαμβάνει τίποτα..

Μήπως το σκέφτηκες λίγο αργά; τη ρώτησα..

Ποτέ δεν είναι αργά μου είπε να ζητήσεις τα θέλω σου, κι είχε δίκιο..

Δε φοβόταν να μείνει μόνη της γιατί και τώρα μόνη της είναι..

Η αλήθεια είναι ότι οι ανθρώπινες σχέσεις και πόσο μάλλον οι συντροφικές, είναι πολύ δύσκολες και ακόμα δυσκολότερες την εποχή που ζούμε,το να αισθάνεσαι μοναξιά όταν τα παιδιά σου μεγαλώνουν, φεύγουν απο το σπίτι και δεν έχουν την ανάγκη σου,είναι κάτι που θα το ζήσουμε σχεδόν όλοι μας..

Μήπως το ζευγάρι εκείνη τη στιγμή πρέπει να ξαναθυμηθεί και να ξαναζήσει τον ερωτά του;

Ίσως ακούγεται πολύ ρομαντικό, όμως για σκεφτείτε το,το μόνο που θέλει είναι  ένα καλό ξεσκόνισμα μνήμης..

Βάσω Στασινού-Νικοπολίδη

Μοιραστείτε αυτό άρθρο αν σας άρεσε.

Απο το παρκέ του γηπέδου στο παρκέ του σπιτιού μου…. Με τον Γιάννη και τα δίδυμα Γιώργο και Μαριτίνα έχω καταφέρει να συνεχίσω να αθλούμαι καθημερινά. Κάνω πρωταθλητισμό στη ζωή παρέα με τον άντρα μου τον Αντώνη που υπεραγαπώ. Μου αρέσει να μαθαίνω καινούργια πράγματα και προσπαθώ να προσαρμόζομαι παντού. Το μότο μου είναι “‘Ολα καλά θα πάνε, όλα θα γίνουν…”