Πάμε για paintball;

By  |  0 Comments
Μοιραστείτε αυτό άρθρο αν σας άρεσε.

Το προηγούμενο Σάββατο ο γιος μου με τρέλλανε να πάει να παίξει paintball,η μαμά Βάσω λοιπόν πήρε το καμάρι της και τους φίλους του και πήγαμε στο sniper club στη Παλλήνη για παιχνίδι.Μαζεύτηκαν γύρω στα 20 παιδιά χωρίστηκαν σε ομάδες και παίζανε 4 ώρες..Τι είναι όμως αυτό το paintball που συναρπάζει μικρούς και μεγάλους;

Το paintball είναι συνδυασμός του κρυφτού και του κυνηγητού που παίζαμε παιδιά αλλά σε πιο εξελιγμένη μορφή.Μέσα σε 20 χρόνια το paintball έχει αναγνωριστεί ως τα πιο extreme,ασφαλή και συναρπαστικά αθλήματα.Παίζεται σε πάνω απο 100 χώρες σε όλο τον κόσμο απο άντρες και γυναίκες όλων των ηλικιών.Η σωματική διάπλαση ,η δύναμη και η ηλικία δεν είναι τόσο σημαντικά στο παιχνίδι όσο είναι η ευφυία και η αποφασιστικότητα.Ομαδική δουλειά και αυτοσεβασμός είναι μερικά απο τα στοιχεία που εξελίσσει το άθλημα του paintball στον αθλούμενο.Πάνω απ όλα όμως το paintball είναι διασκέδαση.Απο τη πρώτη επαφή που θα έχει κάποιος με το παιχνίδι δεν μπορεί παρά μόνο να λατρέψει τη μαγεία του.

Οργανωθείτε λοιπόν και πάμε για paintball…

Βάσω Στασινού-Νικοπολίδη

Μοιραστείτε αυτό άρθρο αν σας άρεσε.

Απο το παρκέ του γηπέδου στο παρκέ του σπιτιού μου…. Με τον Γιάννη και τα δίδυμα Γιώργο και Μαριτίνα έχω καταφέρει να συνεχίσω να αθλούμαι καθημερινά. Κάνω πρωταθλητισμό στη ζωή παρέα με τον άντρα μου τον Αντώνη που υπεραγαπώ. Μου αρέσει να μαθαίνω καινούργια πράγματα και προσπαθώ να προσαρμόζομαι παντού. Το μότο μου είναι “‘Ολα καλά θα πάνε, όλα θα γίνουν…”