Ντένια Παράσχη: εντυπωσιακή η ανταπόκριση όλων για να σωθεί το 27χρονο κορίτσι

Γενικά

4moms team , 10-02-2016

Η έννοια της αλληλεγγύης παίρνει άλλες διαστάσεις και έρχεται να μας αποδείξει πως η δύναμη βρίσκεται πάντου και πάντα στη συνάσπιση δυνάμεων, όταν οι άνθρωποι δίνουν τα χέρια και βοηθούν χωρίς υστεροβουλία, όταν η αγάπη, η συνεισφορά και η κατανόηση του διπλανού μεταφράζεται πραγματικά και έμπρακτα.

Τεράστια ήταν η ανταππόκριση του κόσμου από όλη την Ελλάδα στο κάλεσμα συγκέντρωσης χρημάτων για την 27χρονη Ντένια Παράσχη. Το κορίτσι από τη Ζάκυνθο διαγνώστηκε με όγκο στην καρδιά και πρέπει να μεταφερθεί στη Βοστώνη για μια πολύ συγκεκριμένη επέμβαση. Ένα post στο Facebook ήταν αρκετό για να ενεργοποιηθεί ο πιο άμεσος και αποτελεσματικός μηχανισμός ανθρωπιάς και αλτρουισμού.

Η ίδια στη σελίδα που δημιουργήθηκε για εκείνη αναφέρει: «Είμαι η Διονυσία Παράσχη. Όσοι με ξέρετε, με φωνάζετε Ντένια. Το Μάρτιο γίνομαι 28. Έχω διαγνωστεί με μια σπάνια μορφή καρκίνου κοντά στην καρδιά. Όλοι λένε ότι η μάχη με τον καρκίνο είναι άνιση, πόσο μάλλον όταν δεν έχεις την οικονομική δυνατότητα να σε θεραπεύσουν οι κατάλληλοι γιατροί. Ζητώ να μου προσφέρετε ό,τι είναι δυνατόν, ένα βήμα που θα με φέρει πιο κοντά στην ελπίδα. Να με βοηθήσετε να συνεχίσω να ονειρεύομαι, να συνεχίσω να ζω. Δεν είναι του χαρακτήρα μου να δραματοποιώ καταστάσεις, όμως στη συγκεκριμένη περίπτωση η κάθε θετική σκέψη, η πιο μικρή συνδρομή, θά μου δώσουν πνοή να συνεχίσω. Σας ευχαριστώ απο καρδιάς!» ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: 345 / 747546-27 IBAN ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: GR 7701 10345 00000 34574754627 Δικαιούχος: Σπυρίδων Παράσχης του Γεωργίου SWIFT CODE: ETHNGRAA

Στενός φίλος της οικογένειας Παράσχη, δήλωσε πως «χθες μέσα σε ένα πρωί, οι Έλληνες πολίτες συγκέντρωσαν το ποσό των 70.000 ευρώ περίπου για να μεταφερθεί η Ντένια στην Βοστώνη των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής», ενώ για την συγκινητική ανταπόκριση του κόσμου, ανέφερε ότι «από κάθε μέρος της Ελλάδας, απλός κόσμος έχει επικοινωνήσει με την οικογένεια για να προσφέρει ο καθένας το ελάχιστο που μπορεί. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους Έλληνες σε όλο τον κόσμο, για την στήριξη τους στην σπουδαία μάχη που δίνει η Ντένια».

4moms team
4moms team
Inspiring Living, Mom's Life in Greece
ABOUT EDITOR ALL ARTICLES