Είσαι μια κουρασμένη μάνα;Δες πως θα ανανεωθείς!

Βάσως pick

Το τελευταίο διάστημα αισθάνομαι πως το 24ωρο είναι πολύ λίγο για μένα και  καταλήγω να πέφτω στο κρεββάτι μου εξουθενωμένη,πιεσμένη απο τις υποχρεώσεις που με περιμένουν την επόμενη ημέρα και με κακή διάθεση.

Οι ενοχές  πως δεν είμαι σωστή με τα παιδιά μου και πως πολλές φορές αφιερώνω περισσότερο χρόνο σε κάποιο,σε σχέση με τα άλλα, τριγυρίζουν στο μυαλό μου, αδίκως βέβαια γιατί όταν είμαι ήρεμη συνηδειτοποιώ πως αυτό δεν ισχύει σε καμμία περίπτωση!

Η συζήτηση με μία καλή φίλη πάντα δίνει καλές λύσεις όταν αισθάνεσαι πιεσμένη και κουρασμένη.Η λύση είναι απλή βέβαια..απλά αφιέρωσε χρόνο στον εαυτό σου ,έτσι λοιπόν σκέφτηκα να μοιραστώ μαζί σας κάποιους τρόπους ανανέωσης ,έτσι ώστε να γίνουμε πάλι ευχάριστες και ενεργητικές μαμάδες!

1.Μην αρνείσαι ποτέ να πιείς καφέ με μια φίλη σου γιατί έχεις πολλές δουλειές και δε προλαβαίνεις..

Να είσαι σίγουρη πως και μόνο που θα μιλήσεις και θα τα “βγάλεις απο μέσα σου”θα σε ξεκουράσουν ψυχολογικά..

2.Ξεκίνα γυμναστική!Δεν υπάρχει ιδανικότερος τρόπος εκτόνωσης και τόνωσης απο το να κάνεις ένα πρόγραμμα γυμναστικής (ΠΡΟΣΟΧΗ)που σου αρέσει..ΝΑΙ,μην καταπιεστείς και σε αυτό,μπορείς να επιλέξεις ένα πρόγραμμα στρέτσινγκ,ή ακόμα ένα πρόγραμμα πιλάτες κάτι τέλος πάντων που θα το κάνεις με ευχαρίστηση.

3.Βάλε στο πρόγραμμα σου 3 φορές την εβδομάδα το περπάτημα.Άν δε σου αρέσει το γυμναστήριο μπορείς να βγείς έξω και απλά να περπατήσεις,είναι πολύ αναζωογονητικό και βάζει σε τάξη τις σκέψεις σου…

4.Την ώρα που διαβάζουν τα παιδιά…ετοίμασε για εσένα μια σπιτική μάσκα ομορφιάς,μόλις πάνε για ύπνο πήγαινε κι εσύ να κάνεις ένα ωραίο καλλωπισμό προσώπου..

5.Κάνε σεξ!Είμαι σίγουρη πως κάπου εκεί στο πιεσμένο σου πρόγραμμα μπορείς να βάλεις και τον αγαπημένο σου παραμελημένο σύζυγο..Το πρώτο ΑΓΧΟΛΥΤΙΚΟ!

6.Για το τέλος άφησα κάτι που είμαι σίγουρη πως θα εκτιμηθεί ιδιαιτέρως!

Φάε το αγαπημένο σου γλυκό χωρίς τύψεις!Έτσι για πάρτη σου βρέ αδερφέ,το αξίζεις!!

 

 

 

Βάσω Στασινού-Νικοπολίδη
Βάσω Στασινού-Νικοπολίδη
Το σώμα λέει αυτό που δεν μπορούν να πουν οι λέξεις
ABOUT EDITOR ALL ARTICLES