Ο άντρας της έβαλε να την σκοτώσουν, εκείνη επέζησε & εμφανίστηκε στην κηδεία της!

By  |  0 Comments
Μοιραστείτε αυτό άρθρο αν σας άρεσε.

Απίστευτη ιστορία οικογενειακής τρέλλας!

Η ζήλεια μπορεί να είναι κίνητρο για τις πιο απίστευτες δράσεις. Η Noela Rukundo ήταν παντρεμένη με τον Balenga Kalala μια ολόκληρη δεκαετία και είχαν αποκτήσει τρία παιδιά. Τίποτα δεν καταδείκνυε πως ο σύζυγός της είχε προσβληθεί από τον ιό της ζήλιας σε βαθμό που είχε αποκτήσει δολοφονικές τάσεις εναντίον της.

Περίπου ένα χρόνο πριν η σύζυγος έπρεπε να κάνει ένα ταξίδι στην πατρίδα της, στο Μπουρουντί για την κηδεία κάποιου συγγενούς. Ο σύζυγός της είχε πεισθεί πως όλα ήταν ψέμματα και πως η ίδια είχε σκοπό να το σκάσει με τον εραστή της. Έτσι, προσέλαβε εκτελεστές για να την βγάλουν από τη μέση. Ή θα την είχε αυτός ή κανείς.

Αφού απήχθει, οι εκτελεστές δεν τη σκότωσαν, απεναντίας της αποκάλυψαν πως πίσω από όλη αυτή την ιστορία κρυβόταν ο ίδιος της ο σύζυγος. Η Rukundo είπε ότι ήταν σοκαρισμένη και πως δεν μπορούσε να κατανοήσει τι συνέβαινε όταν οι εκτελεστές την είχαν δεμένη στην καρέκλα και τη ρώτησαν τι είχε κάνει στον άντρα της για να βάλει να τη σκοτώσουν. Όταν τους είπε πως δεν καταλάβαινε τι εννοούσαν, ένας από αυτούς τη χαστούκισε και την έβαλε να ακούσει τις συνομιλίες. “Άκουσα τη φωνή του. Τον άκουσα. Ένιωσα πως το κεφάλι μου θα εκραγεί” είπε σοκαρισμένη η Noela Rukundo. Τελικά οι άντρες την άφησαν ελεύθερη και της έδωσαν αποδεικτικά στοιχεία για την ενοχή του συζύγου της.

Την ημέρα της κηδείας, επέστρεψε στο σπίτι της. Είχε ήδη ειδοποιήσει την αστυνομία και οι ικεσίες του άντρα της για συγχώρεση μόλις την αντίκρισε δεν είχαν πλέον καμία αξία. Μετά από λίγο ομολόγησε και οδηγήθηκε στη φυλακή.

4moms team

Μοιραστείτε αυτό άρθρο αν σας άρεσε.

Η ομάδα του 4moms.gr