Εύκολα σπιτικά donuts με γιούρτι

Μαγειρευουμε

4moms team , 07-02-2016

Φτιάξτε σπιτικά donuts για ένα γλυκό απόγευμα Κυριακής ή για ένα όμορφο πρωινό Δευτέρας!

Υλικά που θα χρειαστείτε:

  • 100 γραμ. γιαούρτι
  • 30 γραμ. αραβοσιτέλαιο
  • 75 γραμ. ζάχαρη
  • 75 γραμ. αλεύρι
  • 50 γραμ. άμυλο πατάτας
  • 2 αυγά
  • 1 κ.γ. μπέικιν πάουντερ
  • ξύσμα λεμονιού

Εκτέλεση: 

Χτυπάτε τα αυγά με τη ζάχαρη και προσθέτετε σταδιακά το γιαούρτι και το λάδι, ενώ ταυτόχρονα ανακατεύετε Ρίχνετε το μπέικιν πάουντερ στο αλεύρι καθώς και το ξύσμα λεμονιού και τα προσθέτετε σιγά σιγά στο πρώτο μείγμα. Έπειτα τοποθετείτε το μείγμα στα ειδικά ταψάκια με τις υποδοχές και ψήνετε στους 180 ° C για 10′. Αφαιρέστε τα πριν κρυώσουν για να μην σπάσουν και μόλις κρυώσουν πασπαλίστε τα με ζάχαρη ή σερβίρετέ τα με πραλίνα φουντουκιού ή μαρμελάδα.

4moms team
4moms team
Inspiring Living, Mom's Life in Greece
ABOUT EDITOR ALL ARTICLES