Δίδυμα νεογέννητα σώζονται από θαύμα από σπάνιο είδος καρκίνου

Γενικά

4moms team , 04-02-2016

Η Alyssa και ο Michael Dunn έφεραν στον κόσμο δύο αξιαγάπητα δίδυμα κοριτσάκια, την Isabella και Madeleine. Ευτυχείς, οι γονείς χαίρονταν τις δύο όμορφες κόρες τους μέχρι που σε ένα καθιερωμένο check-up ρουτίνας στον παιδίατρο άλλαξε τα πάντα. Ο παιδίατρος παρατήρησε ότι η κοιλιά της Madeleine είχε διογκωθεί και έκπληκτος διαπίστωσε ότι η μικρή έπασχε από ένα είδος καρκίνου που εμφανίζεται σε βρέφη.

Τα άσχημα νέα όμως δεν σταμάτησαν εδώ, αφού το ίδιο ακριβώς εμφανίστηκε και στη δίδυμη αδερφή της Madeleine, Isabelle. Επρόκειτο για μία σπάνια μορφή καρκίνου με απειροελάχιστες πιθανότητες να εμφανιστεί σε δίδυμα ταυτόχρονα. Οι γιατροί ήταν αντιμέτωποι με μία πολύ δύσκολη περίπτωση και απαισιόδοξοι σχετικά με τις πιθανότητες να θεραπευτούν οι δίδυμες.

Κι ενώ οι γονείς είχαν εναποθέσει τις ελπίδες τους στην προσευχή, τα κορίτσια χειροτέρευαν σε σημείο που ούτε οι ίδιοι δεν μπορούσαν να τις αγγίξουν. Ξαφνικά όμως η κατάσταση πήρε μία διαφορετική τροπή, θετική αυτή τη φορά. Σαν από θαύμα, τα σημάδια του καρκίνου εξαφανίστηκαν και οι δίδυμες επέστρεψαν στο σπίτι τους υγιείς κι χαμογελαστές.

Φυσικά, τόσο ο μπαμπάς όσο και η μαμά τους πλέουν σε πελάγη ευτυχίας και δηλώνουν: “Ο Θεός επέλεξε να τις θεραπεύσει”.

4moms team
4moms team
Inspiring Living, Mom's Life in Greece
ABOUT EDITOR ALL ARTICLES