Μαμά ακούει την καρδιά του γιου της να χτυπά 3 χρόνια μετά την απώλειά του

Γενικά

4moms team , 02-02-2016

Η Heather Clark έχασε τον νεογέννητο γιο της, Lukas 3 χρόνια πριν και εδώ και λίγες μέρες άκουσε ξανά για πρώτη φορά την καρδιά του ξανά μέσα από την 4χρονη πια  Jordan Drake. Ο μόλις 7 μηνών Lukas έχασε τη ζωή του το 2013 σε ατύχημα και η μαμά του αποφάσισε να δωρίσει τα όργανά του παρά τον πόνο για την απώλεια του γιου της.

Η Jordan Drake από την άλλη γεννήθηκε με πρόβλημα στην καρδιά και περνούσε τον περισσότερο χρόνο της στο Phoenix Children’s Hospital. Αυτό συνέβαινε μέχρι που βρέθηκε η καρδιά του Lukas και η γενναιοδωρία της μαμάς του και το πρόβλημά της λύθηκε.

Πρόσφατα, οι δυο οικογένειες, του Lukas και της Jordan συναντήθηκαν και η Heather άκουσε την καρδιά του γιου της να χτυπά μέσα από το σώμα της μικρής. Η ίδια δήλωσε ότι το μόνο πράγμα που μπορεί να σκεφτεί είναι ότι αφού δεν μπορούσε να σώσει το γιο της αισθάνεται πολύ καλά που μπόρεσε να το κάνει για κάποιο άλλο παιδί.

Οι δύο οικογένειες, μετά από αυτή τη συνάντηση ήρθαν πιο κοντά και το γεγονός ότι η καρδιά του Lukas χτυπάει μέσα στο σώμα της Jordan τους συνδέει με έναν ιδιαίτερο τρόπο γι’ αυτό υποσχέθηκαν ότι θα έρχονται συχνά σε επαφή.

4moms team
4moms team
Inspiring Living, Mom's Life in Greece
ABOUT EDITOR ALL ARTICLES