Η Σίντυ στα 50 είναι καλύτερη απο όλες!!

By  |  0 Comments
Μοιραστείτε αυτό άρθρο αν σας άρεσε.

Μια απο τις ωραιότερες γυναίκες στον πλανήτη η Σίντυ Κρόφορντ ανακοινώνει πως τα 50 χρόνια της είναι ο τερματισμός της καριέρας της ως μοντέλο!

Μετά απο μια εξαιρετικά πετυχημένη πορεία στις διεθνείς πασαρέλες,με συνεργασίες με τους καλύτερους,με καμπάνιες που τις απέφεραν εκατομμύρια,αποφάσισε να εγκαταλείψει την ενεργό δράση, αν και απο ότι δείχνει θα μπορούσε να συνεχίσει για πολλά ακόμα χρόνια…

crowford3

“Δεν θέλω πια να προσπαθώ να αποδεικνύω την αξία μου”, είπε σε συνέντευξή της στο περιοδικό Rhapsody United Airlines και ανέφερε: “Είμαι σίγουρη πως για άλλα δέκα χρόνια θα υπάρχουν φωτογραφήσεις, αλλά όχι ως μοντέλο”

crowford2

“Έχω δουλέψει με όλους αυτούς τους απίστευτους φωτογράφους. Τι άλλο πρέπει να κάνω; Δεν μπορώ να επιβεβαιώνω συνεχώς τον εαυτό μου. Δεν πρέπει να αποδεικνύω πια τίποτα για μένα. Δεν θέλω να το κάνω”, δήλωσε χαρακτηριστικά, κάνοντας μια από τις πιο σέξι και εντυπωσιακές φωτογραφίσεις σε black and white…

crowford

Άν τελικά κάνει πράξη τα όσα λέει τότε είναι σίγουρο πως θα μας λείψει η λάμψη μιας πραγματικά όμορφης γυναίκας!!

 

Βάσω Στασινού-Νικοπολίδη

Μοιραστείτε αυτό άρθρο αν σας άρεσε.

Απο το παρκέ του γηπέδου στο παρκέ του σπιτιού μου…. Με τον Γιάννη και τα δίδυμα Γιώργο και Μαριτίνα έχω καταφέρει να συνεχίσω να αθλούμαι καθημερινά. Κάνω πρωταθλητισμό στη ζωή παρέα με τον άντρα μου τον Αντώνη που υπεραγαπώ. Μου αρέσει να μαθαίνω καινούργια πράγματα και προσπαθώ να προσαρμόζομαι παντού. Το μότο μου είναι “‘Ολα καλά θα πάνε, όλα θα γίνουν…”