Φάτε φτηνά στα καλύτερα εστιατόρια της Αθήνας για 1 εβδομάδα

Ωρα Για Θεατρο

4moms team , 30-01-2016

Το 1ο Restaurant Week της Αθήνας είναι γεγονός! Πως θα σας φαινόταν να φάτε στη Σπονδή, στο Βαρούλκο ή στης Βασίλαινας με 20, 40 ή 60€; Not Bad… Για πρώτη φορά στην Ελλάδα εισάγεται ο διεθνώς αναγνωρισμένος θεσμός, ένα άκρως ενδιαφέρον dining-out γεγονός στην πόλη μέσω του οποίου μπορείτε να διαλέξετε ένα ή περισσότερα εστιατόρια και να γευματίσετε ή να δειπνήσετε σε προνομιακές τιμές.

Ουσιαστικά πρόκειται για μια επταήμερη διοργάνωση με τη συμμετοχή 100 επιλεγμένων αθηναϊκών εστιατορίων που αναλαμβάνουν να παρουσιάσουν δημιουργίες υψηλής γαστρονομίας. Τα ειδικά διαμορφωμένα μενού κοστίζουν 20€, 40€ ή 60€, ανάλογα με το εστιατόριο που θα επιλέξετε.

Από 1 έως 7 Φεβρουαρίου, αφού έχετε κάνει την ανάλογη κράτηση, μπορείτε να απολαύσετε ένα ξεχωριστό μενού και ο λογαριασμός στο τέλος να μην είναι καθόλου φουσκωμένος. Επιπλέον, μπορείτε να κερδίσετε ένα μοναδικό δείπνο για 2 άτομα! Φωτογραφίστε τα πιάτα των εκπτωτικών μενού που απολαμβάνετε κατά τη διάρκεια του Dine Athens Restaurant Week και ανεβάστε τα στο Instagram με το hashtag #DineAthens. Οι τυχεροί που θα συγκεντρώσουν τα περισσότερα likes, κερδίζουν από ένα μοναδικό δείπνο για 2 άτομα σε κορυφαίο εστιατόριο της Αθήνας!

Κάνετε την κράτησή σας στο www.dineathens.gr ή τηλεφωνικά μέσω του e-table στο 211-311-5555.

via

4moms team
4moms team
Inspiring Living, Mom's Life in Greece
ABOUT EDITOR ALL ARTICLES