Τα δάκρυα του Πικέ για τους γονείς του (ΒΙΝΤΕΟ)

By  |  0 Comments
Μοιραστείτε αυτό άρθρο αν σας άρεσε.

Ο Ζεράρ Πικέ αναδείχθηκε κορυφαίος Καταλανός αθλητής σε εκδήλωση που έγινε χθες (συνοδευόμενος από τη Σακίρα) και αφιέρωσε το βραβείο στην οικογένειά του, δίχως να μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυά του

«Λύγισε» ο Ζεράρ Πικέ. Ο αμυντικός ηγέτης της Μπαρτσελόνα βραβεύτηκε ως κορυφαίος Καταλανός αθλητής σε εκδήλωση που έγινε χθες βράδυ και παραλαμβάνοντας το βραβείο δεν έκρυψε τη συγκίνησή του, όταν το αφιέρωσε στην οικογένειά του.

«Θέλω να αφιερώσω το βραβείο στους γονείς μου, γιατί μου έδωσαν τα πάντα στη ζωή. Μου γκρινιάζουν γιατί δεν τους αφιερώνω κάποιο γκολ, καθώς τα αφιερώνω όλα στη Σακίρα, αλλά αυτό το βραβείο είναι για εκείνους», δήλωσε με «σπασμένη» φωνή ο Πικέ.

Βάσω Στασινού-Νικοπολίδη

Μοιραστείτε αυτό άρθρο αν σας άρεσε.

Απο το παρκέ του γηπέδου στο παρκέ του σπιτιού μου…. Με τον Γιάννη και τα δίδυμα Γιώργο και Μαριτίνα έχω καταφέρει να συνεχίσω να αθλούμαι καθημερινά. Κάνω πρωταθλητισμό στη ζωή παρέα με τον άντρα μου τον Αντώνη που υπεραγαπώ. Μου αρέσει να μαθαίνω καινούργια πράγματα και προσπαθώ να προσαρμόζομαι παντού. Το μότο μου είναι “‘Ολα καλά θα πάνε, όλα θα γίνουν…”