27 εθελοντές «υιοθέτησαν» 19 παππούδες και γιαγιάδες & τους συνόδευσαν στο θέατρο!

Γενικά

4moms team , 23-01-2016

27 εθελοντές της GloVo «υιοθέτησαν» για μια νύχτα δεκαεννιά παππούδες και γιαγιάδες και τους συνόδευσαν στην παράσταση «Η Βασίλισσα του Χιονιού» της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών του Ιδρύματος Ωνάση.

Η δράση έλαβε χώρα ένα Σαββατο πριν λίγες εβδομάδες, από τις 5.30μμ μέχρι τις 11.30μμ. Οι εθελοντές παρέλαβαν τους «υιοθετημένους» παππούδες και γιαγιάδες από το φιλανθρωπικό σωματείο Κοινωνική Μέριμνα Μοσχάτου και το 3ο ΚΑΠΗ Αθηνών, τους συνόδευσαν στις εγκαταστάσεις της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών, παρακολούθησαν την παράσταση «Η Βασίλισσα του Χιονιού» και στη συνέχεια τους επέστρεψαν «σπίτι». Τη μεταφορά από και προς τη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών ανέλαβαν τα Taxibeat.

941727_Screenshot_17_2

Η GloVo είναι μια παγκόσμια πλατφόρμα εθελοντών, στην οποία άνθρωποι από όλο τον κόσμο μπορούν να εγγραφούν ως εθελοντές και να συμμετέχουν σε κάθε είδους events ανάλογα με την τοποθεσία τους, τα ενδιαφέροντά τους και τις ικανότητές τους. Επίσης οι διοργανωτές εκδηλώσεων και events μπορούν να επωφεληθούν βρίσκοντας εθελοντές που θα απασχοληθούν στο δικό τους event.

Λέει ο Kωσταπάνος Μηλιαρέσης, ιδρυτής και CEO της Glovo: «Έχουμε την τάση να βλέπουμε τον κόσμο μέσα από τα δικά μας μάτια. Μα αυτό που είναι δικό σου δεδομένο δεν είναι πάντα και δεδομένο του άλλου. Τα Χριστούγγενα είναι μια καλή αφορμή μα δε φτάνει. Αν κάθε μέρα κάθε ένας από εμάς αφιέρωνε λίγο από το χρόνο και από το ενδιαφέρον του στο διπλανό του ο κόσμος μας θα ήταν λίγο καλύτερος».

941735_Screenshot_3_14

4moms team
4moms team
Inspiring Living, Mom's Life in Greece
ABOUT EDITOR ALL ARTICLES