Ένας μπαμπάς φωτογραφίζει τη μαγική ιδιότητα του γιου που πάσχει από το Σύνδρομο Down

Μπαμπάς

4moms team , 22-01-2016

Ο Alan Lawrence είναι μπαμπάς 6 παιδιών και φωτογράφος. Το ένα από τα παιδιά του, ο μικρός Wil γεννήθηκε με μία μαγική ικανότητα και με σύνδρομο Down. Η μαγική αυτή ικανότητα είναι ότι πετάει ή τουλάχιστον έτσι φαίνονται από τις φωτογραφίες που τραβάει ο μπαμπάς του.

Η αλήθεια είναι ότι ο Alan έχει δημιουργήσει αυτό το εφέ για τον Wil και τον εμφανίζει με την ικανότητα να πετάει σε κάθε φωτογραφία που απαθανατίζει τις οικογενειακές τους στιγμές. Ίσως το έχετε ξανακούσει σαν γεγονός. Το νέο ωστόσο είναι ότι ο Alan αποφάσισε ότι να φτιάξει ένα ημερολόγιο με αυτές τις φωτογραφίες, του οποίου τα μισά έσοδα από τις πωλήσεις θα δωρίζονται σε οργανισμούς που αφορούν στο σύνδρομο Down.

Με αυτή τη κίνηση η οικογένεια του Wil ελπίζει να ευαισθητοποιήσει την κοινή γνώμη και να αποδείξει ότι τα παιδιά με ειδικές ανάγκες μπορούν να κάνουν περισσότερα πράγματα από αυτά που οι υπόλοιποι περιμένουν. Ο ίδιος, ο Alan αναφέρει:

“Ο Wil έφερε μια νέα διάσταση στην οικογένειά μας και μας βοήθησε να κοιτάξουμε πέρα από τις προκαταλήψεις σχετικά με το τι ο κόσμος θεωρεί φυσιολογικό. Ανυπομονούμε να παρακολουθήσουμε από την άνευ όρων αγάπη του Wil, καθώς θα μεγαλώνει και να ανακαλύψουμε πως να ζούμε αληθινά μέσα από αυτόν.”

Wil-Can-Fly-Down-Syndrome-Awareness

4moms team
4moms team
Inspiring Living, Mom's Life in Greece
ABOUT EDITOR ALL ARTICLES