Ένα φρέσκο δωμάτιο δύο κοριτσιών

Διακόσμηση

Η Linda από το την εταιρία Live Loud Girl έχει πολύ ταλέντο και δημιουργεί σχεδόν πάντα μια διασκεδαστική ατμόσφαιρα σε κάθε παιδικό δωμάτιο. Στις παρακάτω φωτογραφίες μπορούμε να δούμε  τι μπορεί να δημιουργήσει : ένα πολύ όμορφο χώρο για δύο μικρές αδελφές που μοιράζονται ένα δωμάτιο. Υπάρχει άφθονο φως, χαρούμενα χρώματα και μοτίβα φρούτων και των ζώων.

Το δωμάτιο χωρίζεται σε 3 διαφορετικές περιοχές: μια για τον ύπνο με τα δύο κρεβάτια και τα κομοδίνα, ένα playhouse για ξεκούραση ή διάβασμα και μια για τις ώρες της μελέτης.

girls-shared-room-1

Έχει δουλέψει πάνω σε μια λευκή βάση σε όλο το δωμάτιο, που την έχει συνδυάσει με το φυσικό ξύλο και τα φωτεινά χρώματα των αξεσουάρ. Η επιλογή των κρεβατιών με ουρανό είναι καταπληκτική, και δένουν απόλυτα με τις πολύχρωμα κουκίδες στον τοίχο και τις φανταστικές λάμπες της εταιρίας Studio Snowpuppe.

Όσοι δεν έχετε δεί τις λάμπες ανανά και καρπούζι του Heico νομίζω θα τις λατρέψετε με την πρώτη ματιά. Είναι η τέλεια διασκεδαστική πινελιά σε ένα παιδικό υπνοδωμάτιο.

Βιβή Μπασινά
Βιβή Μπασινά
Γιατί να κλαίμε όταν μπορούμε να γελάμε;
ABOUT EDITOR ALL ARTICLES