5 συμβουλές για δημόσιο θηλασμό

Εγκυμοσύνη - Βρέφη

Και μόνο στην ιδέα, πολλές γυναίκες αγχώνονται υπερβολικά, σα να πρόκειται για κάτι ανήθικο ή απαγορευμένο. Ο δημόσιος θηλασμός απλά χρειάζεται συγκεκριμένη προετοιμασία για να κυλήσει ομαλά από όλες τις απόψεις:

  • Καλό είναι να έχετε κάνει από πριν ένα πρόχειρο πλάνο αναφορικά με τα ακριβή σημεία του προορισμού σας που εξασφαλίζουν τις κατάλληλες δυνατές συγκυρίες για δημόσιο θηλασμό.
  • Αν πρόκειται να θηλάσετε για πρώτη φορά δημόσια, θα ήταν καλή ιδέα να έχετε παρέα ένα δικό σας άνθρωπο, ώστε να νιώσετε λίγο πιο χαλαρά και άνετα.

Μεγάλης σημασίας είναι το ντύσιμο που θα επιλέξετε να κάνετε. Φροντίστε λοιπόν να φοράτε μπλουζάκια ή οτιδήποτε άλλο που να δίνουν εύκολη πρόσβαση του μωρού στο στήθος σας και ταυτόχρονα καλύπτουν όσο περισσότερο γίνεται από αυτό.

  • Αν θέλετε να βεβαιωθείτε ότι το συγκεκριμένο ρούχο που θεωρείτε κατάλληλο, όντως πληροί τα παραπάνω κριτήρια, δεν έχετε παρά να κάνετε μια πρόβα στο σπίτι με τη βοήθεια του συντρόφου σας.
  • Για ακόμα καλύτερη κάλυψη θα μπορούσατε να πάρετε μαζί σας μια λεπτή κουβέρτα, την οποία όταν έρθει η ώρα του θηλασμού θα περάσετε από τους ώμους σας και θα καλύψετε το μωρό.

mother.gr

Βάσω Στασινού-Νικοπολίδη
Βάσω Στασινού-Νικοπολίδη
Το σώμα λέει αυτό που δεν μπορούν να πουν οι λέξεις
ABOUT EDITOR ALL ARTICLES