5 συμβουλές για δημόσιο θηλασμό

By  |  0 Comments
Μοιραστείτε αυτό άρθρο αν σας άρεσε.

Και μόνο στην ιδέα, πολλές γυναίκες αγχώνονται υπερβολικά, σα να πρόκειται για κάτι ανήθικο ή απαγορευμένο. Ο δημόσιος θηλασμός απλά χρειάζεται συγκεκριμένη προετοιμασία για να κυλήσει ομαλά από όλες τις απόψεις:

  • Καλό είναι να έχετε κάνει από πριν ένα πρόχειρο πλάνο αναφορικά με τα ακριβή σημεία του προορισμού σας που εξασφαλίζουν τις κατάλληλες δυνατές συγκυρίες για δημόσιο θηλασμό.
  • Αν πρόκειται να θηλάσετε για πρώτη φορά δημόσια, θα ήταν καλή ιδέα να έχετε παρέα ένα δικό σας άνθρωπο, ώστε να νιώσετε λίγο πιο χαλαρά και άνετα.

Μεγάλης σημασίας είναι το ντύσιμο που θα επιλέξετε να κάνετε. Φροντίστε λοιπόν να φοράτε μπλουζάκια ή οτιδήποτε άλλο που να δίνουν εύκολη πρόσβαση του μωρού στο στήθος σας και ταυτόχρονα καλύπτουν όσο περισσότερο γίνεται από αυτό.

  • Αν θέλετε να βεβαιωθείτε ότι το συγκεκριμένο ρούχο που θεωρείτε κατάλληλο, όντως πληροί τα παραπάνω κριτήρια, δεν έχετε παρά να κάνετε μια πρόβα στο σπίτι με τη βοήθεια του συντρόφου σας.
  • Για ακόμα καλύτερη κάλυψη θα μπορούσατε να πάρετε μαζί σας μια λεπτή κουβέρτα, την οποία όταν έρθει η ώρα του θηλασμού θα περάσετε από τους ώμους σας και θα καλύψετε το μωρό.

mother.gr

Βάσω Στασινού-Νικοπολίδη

Μοιραστείτε αυτό άρθρο αν σας άρεσε.

Απο το παρκέ του γηπέδου στο παρκέ του σπιτιού μου…. Με τον Γιάννη και τα δίδυμα Γιώργο και Μαριτίνα έχω καταφέρει να συνεχίσω να αθλούμαι καθημερινά. Κάνω πρωταθλητισμό στη ζωή παρέα με τον άντρα μου τον Αντώνη που υπεραγαπώ. Μου αρέσει να μαθαίνω καινούργια πράγματα και προσπαθώ να προσαρμόζομαι παντού. Το μότο μου είναι “‘Ολα καλά θα πάνε, όλα θα γίνουν…”